Sporla hem dersleri düzeldi, hem sokaktan uzak durdular

Bursa Gemlik ilçesinde düzenlenen ‘Sporla Başarmak’ projesinde başarılı olan sporcular ödüllendirildi.    Gemlik Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gemlik Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü...

Google Haberlere Abone ol
Sporla hem dersleri düzeldi, hem sokaktan uzak durdular

Bursa Gemlik ilçesinde düzenlenen ‘Sporla Başarmak’ projesinde başarılı olan sporcular ödüllendirildi.

    Gemlik Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gemlik Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği ve basketbol, voleybol, güreş ile yüzmede yarışan 100 öğrenci ödüllerini aldı.

    Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Sporla Başarmak’ projesi pilot okul olarak seçilen Çınar ve Körfez Ortaokullarından 100 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.

    Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Belediyeye bağlı antrenörler tarafından yaklaşık 8 aydır devam eden proje ile öğrencileri spor sayesinde zararlı alışkanlıklardan korumak, spora teşvik etmek, örnek olmalarını sağlamak ve sosyalleşerek derslerinde daha başarılı olmalarını amaçlanıyor.

    Proje çerçevesinde yüzde 85 oranında başarı sağlanırken, Bursa’nın yanı sıra ulusal ve uluslararası organizasyonlarda da yarışma imkanı bulan öğrenciler spor malzemeleriyle ödüllendirildi.

    Törene Kaymakam Cahit Işık, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet Adil Tunç, Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen, İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, antrenör ve polisler katıldı.

    Öğrencilere bir jest yapan Gemlik Belediyesi, proje kapsamındaki tüm öğrenci ve okullarındaki beden eğitimi öğretmenleri ile projede görev alan antrenörleri Çanakkale gezisine gönderdi.

CİHAN

Yorumlar