Sporda buluşuyorlar

Kars Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü işbirliğiyle, 29 Nisan-10 Mayıs arasında 'Gelin Sporda Buluşalım' isimli proje kapsamında basın kuruluşlarından kamu kuruluşlarına, öğrencilerden öğretim görevlilerine bir...

Google Haberlere Abone ol
Sporda buluşuyorlar

Kars Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü işbirliğiyle, 29 Nisan-10 Mayıs arasında 'Gelin Sporda Buluşalım' isimli proje kapsamında basın kuruluşlarından kamu kuruluşlarına, öğrencilerden öğretim görevlilerine bir çok kişi buluşuyor.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre turnuva şeklinde organize edilecek projenin; bayan ve erkek öğrenciler arasında, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç ile yalnızca erkek öğrenciler ile kurum personelleri arasında futsal olmak üzere toplam 5 ayrı branşta turnuvanın gerçekleşeceği bildirildi.

Turnuva kapsamında toplam 732 sporcunun müsabakalara katılacağını, masa tenisi ve satranç kategorisinde dereceye giren birincilere dizüstü bilgisayar, ikincilere tablet bilgisayar, üçüncülere MP-4, futsal, voleybol ve basketbol kategorisinde dereceye giren birincilere tablet bilgisayar, ikincilere kol saati, üçüncülere MP-4 ödül olarak dağıtılacağı ifade edildi.

    Turnuva, KAÜ Necdet Kaya Spor Salonu'nda saat 13.30'da protokol ve yerel basın arasında yapılacak futsal maçı ile başlayacak. CİHAN

Yorumlar