Spor Yolu Sosyal Uyum Projesi' gönüllüleri Vali Azizoğlu'nu ziyaret etti

Ardahan Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Spor yolu ile sosyal uyum projesi kapsamında Ardahan’a gelen 11 Gönüllü Üniversite öğrencisi, proje koordinatörü Alper Karadağ ile birlikte Vali Seyfettin Azizoğlu’nu maka.

Google Haberlere Abone ol
Spor Yolu Sosyal Uyum Projesi' gönüllüleri Vali Azizoğlu'nu ziyaret etti

Ardahan Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Spor yolu ile sosyal uyum projesi kapsamında Ardahan’a gelen 11 Gönüllü Üniversite öğrencisi, proje koordinatörü Alper Karadağ ile birlikte Vali Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ardahan Üniversitesi tarafından geliştirilen, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından da desteklenen proje ile Türkiye’nin farklı illerinden 11 gönüllü üniversite öğrencisi, Ardahan’a gelerek köylerde ki okullarda eğitim öğretim gören öğrencilerle sohbet etme imkanı buldu. Köylerde öğrencilerle buluşan üniversite öğrencileri, proje koordinatörü Alper Karadağ ile birlikte Vali Seyfettin Azizoğlu’nu da makamında ziyaret etti.

Kendisini ziyaret eden öğrencilere başka illerden geldikleri Ardahan’da güzel işler yaptıklarını ve bu işlerin sevindirici olduğunu söyleyen Vali Azizoğlu, Ardahan’ın tarihi ve coğrafi özellikleri yanı sıra turizm, ekonomi ve sosyal yaşamı hakkında bilgiler verdi. Vali Azizoğlu, “Ardahan’ın eski ipek yolunun geçtiği güzergahta olması nedeniyle oldukça öneme sahiptir. Türkiye’nin en doğusunda olan ilimiz, dünya üzerinde ise doğunun en batısındadır. Ardahan’ın genel anlamda ekonomisi hayvancılığa dayanmaktadır. Turizm faaliyetleri de ilimize farklı bir gelir kaynağı olmaya başladı. Çıldır ilçemizde ki Çıldır Gölü, yüksekliği ve tatlı su özelliği ile Türkiye’de eşi benzeri olmayan tek göldür. Bu gölümüzde uygulayacağımız projeler ile Çıldır Gölü’nü tanıtıp, turizm faaliyetine başlayacağız. Yalnızçam Dağları’nda ki çam ormanları arasında yaptığımız Yalnızçam Kayak Merkezi’de ilimiz için oldukça güzel bir o kadar da önem arz etmektedir. Yapılan yatırımlar ve gözle görülen gelişimler ile yakın zamanda Ardahan bir yıldız olacak” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Vali Azizoğlu, proje gönüllüleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Yorumlar