Spor da üç kupa kazandı.

Konya’ya bağlı Beyşehir İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından ortaokullar arası yapılan bahar turnuvalarında Özel Gönül Koleji üç kupa kazandı. Eğitim ve akademik başarısını spordaki başarısıyla da perçinleyen Gönül Koleji...

Google Haberlere Abone ol
Spor da üç kupa kazandı.

Konya’ya bağlı Beyşehir İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından ortaokullar arası yapılan bahar turnuvalarında Özel Gönül Koleji üç kupa kazandı.

Eğitim ve akademik başarısını spordaki başarısıyla da perçinleyen Gönül Koleji öğrencileri sportif anlamdaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bahar turnuvasında minik kızlar masa tenisinde 1. yıldız kızlar voleybolda 2. yıldız erkekler masa tenisinde 3. olarak sporda da iddialı olduğunu kanıtladı.

Özel Gönül Koleji öğrencileri daha önce ANÖZDER(Anadolu Özel Eğitim Kurumlar Derneği) tarafından düzenlenen minik erkekler futbol turnuvasında 1., yıldız kızlar voleybolda 3., minik kızlar masa tenisinde 1., Beyşehir bölgesinde ilçe MEM tarafından yapılan yıldız erkekler futsal da 2. yıldız erkekler voleybolda 3. olarak spordaki başarısını ispatladı.

Okul Müdürü Hüseyin Açıkyörük “Öğrencilerimizi çok yönlü bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz. Bu anlamda 19 sosyal kulüp kurarak öğrencilerimizi ilgi ve kabiliyetleri doğrultusunda yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Kulüp çalışmalarımızın sportif başarılarıyla meyvelerini toplamaktayız.” dedi. CİHAN

Yorumlar