SP'li Yıldırım: Sahte gündemlerle seçmenin iradesine ipotek konuluyor

Saadet Partisi (SP) Bafra Belediyesi başkan adayı Selçuk Yıldırım, seçimi kaybedeceğini görenlerin, her seçim döneminde sahte bir gündem oluşturarak seçmen iradesine ipotek koyduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
SP'li Yıldırım: Sahte gündemlerle seçmenin iradesine ipotek konuluyor

Saadet Partisi (SP) Bafra Belediyesi başkan adayı Selçuk Yıldırım, seçimi kaybedeceğini görenlerin, her seçim döneminde sahte bir gündem oluşturarak seçmen iradesine ipotek koyduğunu söyledi.

Selçuk Yıldırım ve beraberindeki heyet, Bafra İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'ni (BAFİMDER) ziyaret etti. SP’li misafirler, Dernek Başkanı Murat Topal ve yönetim kurulu tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Topal, “Bafra İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği olarak, adaylarımızın çalışmalarını ve projelerini dikkatle takip ediyoruz. Sizin de Bafra’nın ufkunu açacak projelerinizi görmekten mutluyuz. Seçilecek başkanımızın sivil toplum örgütleriyle istişareye önem vermesini bekliyoruz.” dedi. Seçimde SP’ye başarılar dileyen Topal, STK’larla yapılan istişarelerin isabetli karar vermede büyük önemi olduğuna dikkat çekti.

“ZOR ŞARTLARDA SEÇİME GİRİYORUZ”

Çalışmaları hakkında bilgi veren SP Bafra Belediyesi başkan adayı Yıldırım, parti olarak zor ve eşit olmayan şartlar altında bir yarışa girdiklerini dile getirdi. “Seçimi kaybedeceğini görenler tarafından, her seçim döneminde sahte bir gündem oluşturularak, seçmen iradesine ipotek koyulmaktadır.” diyen Yıldırım, böylece, adayın kalitesi veya projeleri yerine, bu gündemler üzerinden kitlesel yönlendirmeler yapıldığını öne sürdü. Yıldırım, “Esasen bu, Türk siyasetinin kadim bir sorunudur. Şöyle yakın tarihimize baktığımızda,1999 seçimlerinde terörist başının paketlenip teslim edilmesi, dindar bir cumhurbaşkanımız olacak mı, olmayacak mı veya 27 Nisan e-muhtırası gibi sahte gündemlerin her seçim arefesinde gerçekleşmiş olması tesadüfle izah edilemez.” dedi.

“BAŞARISIZLIĞI SENARYOLARLA PERDELİYORLAR”

“Her filme kötü bir karakter yani Erol Taş lazımdır. İktidarı elinde bulunduranlar, güzel bir manevrayla 30 Mart filminin kötüsünü, 11 yıldır beraber yağmur altında ıslandıkları yol arkadaşlarını belirleyip, kavgaya başladılar. Şimdi bize bu kavgada taraf olmamız istenerek, Bafra’daki başarısız olmuş bir belediyeyi görmeyin diyorlar.” diye konuşan Yıldırım, başarısızlıkların böylece perdelendiğini ifade etti. Yıldırım, "Bafra olarak; bir adaya bu işi yapabilir mi, yapamaz mı diye mi oy vereceğiz, yoksa partisi revaçta diye mi? Bütün sahte gündemlere rağmen, Bafra’da Saadet Partisi sandıkları patlatarak seçimi kazanacaktır, bunu hep beraber göreceğiz.’’ şeklinde konuştu.


CİHAN

Yorumlar