SP'li Yıldırım projelerini halkla paylaştı

Saadet Partisi (SP) Bafra ilçe teşkilatı ve Bafra belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım, küçük pazar yeri esnafını ziyaret edip projelerini halkla paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
SP'li Yıldırım projelerini halkla paylaştı

Saadet Partisi (SP) Bafra ilçe teşkilatı ve Bafra belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım, küçük pazar yeri esnafını ziyaret edip projelerini halkla paylaştı.

Esnaf gezisinde Yıldırım, Bafra’nın en önemli sorununun Türkiye genelinde yaşanan işsizlik sorununa dikkat çekti. "İşsizliği önlemek için tarıma bağlı sanayiyi ve modern tarım usullerini teşvik etmek, tarımla uğraşan çiftçilerimizi organize etmek, ürün çeşitliliğini sağlamak, bu ürünlerin depolanması, paketlenmesi, pazarlanması gibi çalışmaları yapmak zaruridir." diyen Yıldırım, bütün bu çalışmaların yapılması için, çiftçilerin de ortak olabileceği 'Bafra Belediyesi Tarım ve Sanayi A.Ş adında bir şirket kurarak, köylüleri bir çatı altında toplamak istediklerini dile getirdi. Bu şirketin kooperatiften farklı olarak kamu kurumu gibi değil, özel şirket mantığıyla çalışacak olmasının verimliliği artıracağını ifade eden Yıldırım, "Her köye ziraat mühendisi ve veteriner gönderilerek bilinçli üretim teşvik edilecektir. Köylülerimizin bütün ürünlerinin satışı, kalitesi, paketlenmesi, depolanması, pazarlanması şirket bünyesinde yapılacaktır." şeklinde konuştu.

"BU PROJE İLE GÖÇ ÖNLENECEK"

Yıldırım, hazırlayacakları bu projenin şu yararları sağlayacağına dikkat çekti: "Bölgemizi kalkındırmak, göçü önleyip, işsizliği bitirmek, Bafra’nın birlik ve beraberliğini temin etmek, iktisadi bütünlüğü, bölgemizin ulusal ve uluslararası tanıtımı, yeni bir gelecek vizyonu ortaya koymak, tarım, hayvancılık, sanayi ve halk entegrasyonunu sağlamaktır. Buna bağlı proje zincirlerini tetiklemek ve simülasyon oluşturmak, kültürel, bilimsel kurum ve kuruluşları bölgemize kanalize etmek, ürünlerimize marka değeri kazandırarak, tanıtımlarını sağlamak. Fuar merkezleriyle Baframızı çekim merkezi haline getirmektir. Projemiz oldukça ayrıntılı bir projedir. Diğerlerinde olduğu gibi bunu da ancak milli görüşün tek temsilcisi SP yapabilir. Açık olarak ifade edelim ki bizim düşündüklerimizi diğerleri hayal bile edemezler. İnanırsanız yaparsınız.’’ diye konuştu.


CİHAN

Yorumlar