SP'li Kutlu: Haramilerin saltanatını yıkacağız

Mardin’in Midyat ilçesinde AK Partili eski belediye başkan yardımcısı Metin Kutlu özel aracına yazdığı yazılarla tek kişilik eylem başlattı.

Google Haberlere Abone ol
SP'li Kutlu: Haramilerin saltanatını yıkacağız

Mardin’in Midyat ilçesinde AK Partili eski belediye başkan yardımcısı Metin Kutlu özel aracına yazdığı yazılarla tek kişilik eylem başlattı. SP'den belediye meclis üyeliğine aday olan Kutlu, aracına, ‘Haramilerin saltanatını yıkacağız’, ‘ Bu zengin şehri haramilere teslim etmeyeceğiz’ şeklinde yazılar yazdır.

AK Parti belediye başkan yardımcılığından istifa ettikten sonra Saadet Partisi (SP) çatısı altında siyasete devam eden Kutlu, özel aracına büyük puntolarla yazdırdığı ‘Haramilerin saltanatını yıkacağız’, ‘Bu zengin şehri haramilere teksim etmeyeceğiz’ şeklindeki yazılarla vatandaşların dikkatini çekti. Tarihi sokaklarda ve ilçenin işlek caddelerinde şehir turları atan Kutlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Toplumda herkesin bildiği fakat dillendirmediği gerçekleri biz insanlar, gerçekleri bilenler eğer dinlendirmesek, dilsiz şeytan statüsüne gireceğiz.” dedi.

Vatandaşların tepkisini olumlu karşıladığını ifade eden Kutlu, “Herkes olumlu karşıladı, herkesin gönlünden geçeni dillendirmiş olduk. Toplum bunu büyük bir sevinç ve coşkuyla karşıladı. Haramiler ve hırsızlar varsa bir yerde bunu dile getirmek bizim görevimizdir. Şu anda toplumun konuştuğu dürüstlük üzerindedir, herkes dürüst olduğunu iddia ediyor fakat haramileri ve hırsızlık yapanları biz toplumun önüne atmazsak kendilerini dürüst ve aydın zannederler.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar