SP'li Budak: Rüşvetin ayyuka çıktığı belediyecilik anlayışını değiştireceğiz

Saadet Partisi (SP) Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Yakup Budak, ‘Yeniden büyük Türkiye, yaşanabilir bir Türkiye’ hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
SP'li Budak: Rüşvetin ayyuka çıktığı belediyecilik anlayışını değiştireceğiz

Saadet Partisi (SP) Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Yakup Budak, ‘Yeniden büyük Türkiye, yaşanabilir bir Türkiye’ hedefiyle yola çıktıklarını söyledi. Bu amacın yaşanabilir şehirlerle mümkün olabileceğini vurgulayan Budak, bu nedenle belediye hizmetlerinde ‘milli görüşün’ ayrı bir yerinin bulunduğunu kaydetti. SP’nin Adana Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı Yüreğir ilçesindeki Özden Tesisleri’nde gerçekleşti.

SP İl Başkanı Mustafa Gözütok, Ceyhan Belediye başkan adayı Muhammed İslam Bünül, Karaisalı adayı Hacı Veli Topatan, Yumurtalık adayı Ali Teral, Sarıçam adayı Salih Güzey, Çukurova adayı Fikret Çam, Yüreğir adayı Osman Atıcı, İmamoğlu adayı İbrahim Şahin, Kozan adayı Ahmet Sönmez’in katıldığı programda konuşan Yakup Budak, Adana’yı milli görüş belediyeciliğiyle buluşturmak istediklerini ifade etti.
1989–2004 arasındaki 15 yıllık dönemde milli görüşün belediye hizmetlerinde büyük bir devrim meydana getirdiğini savunan Budak, “Çöp, çamur ve çukur deryası haline gelen şehirlerimiz hizmete kavuşmuş. Halkımız rüşvetin, yolsuzluğun ve kayırmacılığın olmadığı, kaynakların israf edilmediği bir anlayışla tanışmıştır. Burada şu kadar yol, bu kadar kaldırım yapacağız, diye vaatlerde bulunmak istemiyorum. Bu vaatleri zaten bütün partilerin adaylarından duyuyorsunuz. Bizim en büyük vaadimiz şu an devam eden israfın, rüşvetin ve yolsuzluğun ayyuka çıktığı belediyecilik anlayışını değiştirmektir.” dedi.

Hizmetin herkese adil bir şekilde götürüleceğinin altını çizen Budak, belediyenin kapıların devamlı halka açık olacağını belirtti. ‘Beşikten mezara kadar’ hizmet yaklaşımıyla çocuk, genç, engelli, yaşlı ve hanımların faydalanacağı sosyal projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Budak, şöyle devam etti: “Milli görüş belediyeciliğinde israf önlenecek ve ek kaynaklar bulunacaktır. Sosyal yardım projeleri, meslek kursları ve işsizliğe çare olacak. İstihdamı arttıracak projelere destek olunacak. Adana’nın ulusal ve uluslararası platformlarda en güzel şekilde tanıtılacak. İlimiz cazibe merkezi haline getirilecek. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkılacak. Tarihi değerlerin ihyası için bütün imkanlar seferber edilecektir. İmar ve kentsel dönüşüm çalışmaları rant vasıtası olmaktan çıkartılacak. Zenginliklerimiz hiç kimseye peşkeş çekilmeyecektir.”
CİHAN

Yorumlar