SP'li Aytunç: AK Parti ile ne ittifakımız ne de bağlantımız yoktur

Saadet Partisi (SP) Muş Belediye başkan adayı Muhittin Aytunç, son günlerde Muş’ta ortaya atılan ‘Saadet Partisi, AK Parti'ye destek verecek.

Google Haberlere Abone ol
SP'li Aytunç: AK Parti ile ne ittifakımız ne de bağlantımız yoktur

Saadet Partisi (SP) Muş Belediye başkan adayı Muhittin Aytunç, son günlerde Muş’ta ortaya atılan ‘Saadet Partisi, AK Parti'ye destek verecek. Saadet Partisi yerel seçimlerde AK Parti lehine çalışacak’ gibi söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Aksine biz Saadet Partisi olarak 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerden galibiyetle çıkıp, 1999 yılında emanet olarak bıraktığımız hizmet makamını inşallah tekrar devir alacağız.” dedi.

SP Muş Belediye başkan adayı Muhittin Aytunç, kamuoyunda ortaya atılan spekülasyonlarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Aytunç, Saadet Partisi olarak, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Saadet Partisi olarak seçimlerde değil AK Parti, hiçbir parti ile ne ittifakımız ne de bağlantımız yoktur. Ortaya atılan dedikodular ile seçmenin kafası bulandırılarak önümüz kesilmek isteniyor.” diye konuştu.

“ASIL AMAÇ ÖNÜMÜZÜN KESİLMESİDİR”

SP Muş Belediye başkan adayı Aytunç, Milli Görüşçüler olarak hiçbir zaman başka partilere destek vermediklerini belirterek, Saadet Partisi’nin kendi ilkeleri ve sorumlulukları olduğunu kaydetti. Aytunç, seçimlerin huzur ve adaletli bir şekilde yapılması için parti olarak üzerlerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını vurgulayarak, Saadet Partisi’ne gönül vermiş seçmenlere layık bir şekilde bu yarışı sonuna kadar götüreceklerini dile getirdi.

Söylentilerin, çirkin ve mesnetsiz olduğunu belirten Aytunç, “Gündem oluşturmak ve partimizin oylarının saptırılmasını sağlamak için çıkarılan mesnetsiz ve asılsız iddiaların doğru olmadığını kamuoyu ile paylaşmak istiyor, seçmenlerimizin ve vatandaşlarımızın bu tür spekülasyonlara inanmamalarını istiyoruz. Allah’ın izni ile girdiğimiz bu yoldan galip çıkmak için elimizden geleni yapacağımızı bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.” diye ifade etti.

Muş’un yeniden Milli Görüş ile şaha kalkacağını kaydeden Aytunç, Milli Görüş'ün tam 600 yıl dünyaya huzur, barış ve adalet dağıtmış bir ecdadın görüşü olduğunu belirtti. Aytunç, şöyle dedi: “Muş, bugün hizmet noktasında tıkanmıştır. Siyaseten tıkanmıştır. Ahlaken tıkanmıştır. Ekonomide tıkanmıştır. Tarım ve hayvancılıkta tıkanmıştır. Muş; kısır kavgaların, içi boş polemiklerin, seviyesiz tartışmaların esiri edilmiştir. Muş’un yeni bir sese, yeniden Milli Görüş'ün efsanevi hizmetlerine ihtiyacı vardır. Bu hizmetin adresi de Saadet Partisi'dir.” CİHAN

Yorumlar