SP'li Ali Vural: Ne hasetimiz ne de kasetimiz var

Saadet Partisi (SP) Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali Vural seçim çalışmalarına Ladik’te devam etti.

Google Haberlere Abone ol
SP'li Ali Vural: Ne hasetimiz ne de kasetimiz var

Saadet Partisi (SP) Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali Vural seçim çalışmalarına Ladik’te devam etti. Kaymakamlığı ziyaret eden Vural, "Ne hasetimiz ne de kasetimiz var tertemiz partiyiz." dedi.

Ladik kaymakamı Muhammet Furkan Sancaktutar’ı makamında ziyaret eden Vural, Kaymakam Sancaktutar ile bir süre sohbet ettikten sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Samsun’un ilçelerinin gerektiği gibi ekonomik olarak bu günlere hazır hale getirilememiş olduğuna dikkat çeken Vural, Ladik’te tarım ve hayvancılık ile geçinen vatandaşların durumunun içler acısı olduğunu, buna dur diyebilecek tek iradenin Milli Görüş olduğunu savundu. Ali Vural, SP Genel Başkanı Kamalak’ın sözlerine gönderme yaparak şöyle devam etti: "Ne hasetimiz var ne de kasetimiz. evet, bizim ne kirimiz ne de kinimiz vardır. Tertemiz bir partiyiz."

Vural, Kaymakamlık çıkışında Ladik’te esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla da sohbet etti. Vural, Samsun’un tutarlı bir siyasete ve ekonomik politikalara ihtiyacı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bu siyasetin adresi, Saadet Partisi'dir. Partimiz, makamın ve servetin değil, hakkın ve hakikatin temsilcisidir. Her seçim önemli ancak bu seçim çok daha önemli. Çünkü bu seçim, tarihi bir seçimdir. Bu seçimlerde sadece belediye başkanlarını seçilmeyecek, aynı zamanda Samsun’un yönünü de belirleyeceksiniz."

Vural, mevcut iktidarın yerel yönetimlerde bataklığa saplandığını öne sürerek AK Parti iktidarının Sadece Samsun’da değil bütün bir Türkiye’de yolsuzluklar içinde yüzdüğünü ve iş yapabilme yeteneğinin kalmadığını iddia etti. CİHAN

Yorumlar