SP’li aday: Devletin kaynaklarını halka dağıtmak bilgi ister

Saadet Partisi (SP) Kayseri Kocasinan Belediye başkan adayı Erhan Arıcı, yerel yönetimlerde Saat Partisi farklı olduğunu hatırlatarak, “Devletin kaynaklarını alıp halka dağıtmak bilgi ister tecrübe ister, program ister.

Google Haberlere Abone ol
SP’li aday: Devletin kaynaklarını halka dağıtmak bilgi ister

Saadet Partisi (SP) Kayseri Kocasinan Belediye başkan adayı Erhan Arıcı, yerel yönetimlerde Saat Partisi farklı olduğunu hatırlatarak, “Devletin kaynaklarını alıp halka dağıtmak bilgi ister tecrübe ister, program ister. Bu program da Erbakan hocamızda vardı. Onun diplomalı öğrencileri olarak artık Saadet Partisi’nde de var.” dedi.

SP Kocasinan Belediye başkan adayı Erhan Arıcı, Ziya Gökalp Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Halkın sorunlarını dinleyen başkan adayı seçilmeleri durumunda sorunlara çözümler üreteceklerini söyledi. Erhan Arıcı “Duanızı ve desteğinizi istemeye geldim. Bu sefer Saadet olsun istiyoruz. Saadetin olması içinde belli şartları var. Vatandaş olarak üzerimize düştüğü kadar onu yerine getirmemiz lazım. Şimdi seçim dönemi bütün partiler ve adaylar gezerler ve derler ki sizi Saadete ulaştıracak formül bizde. Bizde aynısını diyoruz fakat biz iktidara gelince hakikaten de dediğimizi yapıyoruz” diye konuştu.

SP’li başkan adayı Arıcı, “İşte 96-97 ‘de ki Erbakan hükümetini hatırlayalım. Gerçekten’ de devletin kaynaklarını alıp halka dağıtmak bilgi ister tecrübe ister, program ister bu program da Erbakan hocamızda vardı Allah rahmet eylesin. Onun diplomalı öğrencileri olarak artık Saadet Partisinde de var. Bir dönem yine hocamızın yanında olanlar ondan ayrıldılar. Hocamızın öğrencileriyiz dediler ve 12 yıllık iktidar var ama hocamızın 11 aylık icraatı yok. Artık Saadet olsun ki Saadete ulaşalım.” dedi.

CİHAN

Yorumlar