SP'li aday cinayetinde Ak Partili başkan tutuklandı!

SİİRT'te SP Tillo Belediye Başkan adayı Behmen Aydın'ın öldürülmesi ve 5 arkadaşının yaralanması olayı ile ilgili gözaltına alınan AK Parti Tillo Belediye Başkanı Mesut Menduhoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişi adliyeye sevkedildi.

Google Haberlere Abone ol
SP'li aday cinayetinde Ak Partili başkan tutuklandı!

Siirt'te Pazar günü yapılan seçimlerin ardından Pazartesi günü kent merkezindeki Yeni Mahalle'deki evinden çıkarken, SP Tillo Belediye Başkan adayı Behmen Aydın ve 5 arkadaşı bıçaklı saldırıya uğramış saldırı sonrasında hastaneye kaldırılan Aydın, yaşamını yitirmişti. Polisin yaptığı soruşturmanın ardından Tillo'da seçimleri kazanan AK Parti adayı Mesut Menduhoğlu'nun da aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı. Dün akşam geç saatlerde Siirt Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlanan 9 kişi serbest bırakılırken, AK Partili Menduhoğlu ile birlikte toplam 6 kişinin sorgusu devam etti.

Bugün öğlen saatlerinde sorguları tamamlanan aralarında Tillo Belediye Başkanlığı'na seçilen Mesut Menduhoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 şüpheli Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevkedildi. Şüphelilerden birinin ambulansa bindirilerek tekerlekli sandalye ile adliyeye getirildiği görüldü. Sanıkların savcılıktaki ifade işlemleri devam ediyor.

AK PARTİLİ BAŞKAN TUTUKLANDI

Siirt'in Tillo İlçesi'nde SP'li Belediye Başkan adayı Behmen Aydın'ın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili bugün adliyeye sevk edilen ve yapılan seçimi kazanan Tillo'nun Ak Partili Belediye Başkanı Mesut Menduhoğlu ile beraberindeki 5 kişi savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme Başkan Mesut Menduhoğlu ile 4 kişinin tutuklanmasına karar verirken, 1 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar