SP'den İzmir'e seçim vaadi: Suyu yüzde 50 indireceğiz

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, seçilmesi halinde su fiyatını yüzde 25 indireceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
SP'den İzmir'e seçim vaadi: Suyu yüzde 50 indireceğiz

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, seçilmesi halinde su fiyatını yüzde 25 indireceklerini söyledi. Seçildikten sonraki ilk meclis toplantısında suyun ucuzlatılması için karar alacaklarını belirterek, “Su fiyatını yüzde 25 indireceğiz. Sonra bu oranı yüzde 50’ye çıkaracağız.” dedi.

Özüdoğru ve parti yöneticileri, Cihan Haber Ajansı (Cihan)’nı ziyaret etti. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Özüdoğru, inanç, adalet ve hukuk merkezli bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini söyledi. SP adayı Özüdoğru, “Seçilirsek, 4 milyon İzmirliye lâyıkıyla hizmet edeceğiz. İzmir’e ilim, huzur ve barış getireceğiz. Vatandaşlarımız güven içinde yaşayacak. Her mahalleye mobese koyacağız. Belediyeleri kamuyla birleştireceğiz. Su fiyatlarını yüzde 25 indireceğiz. Suyun önüne set koymak, evrensel insan haklarına aykırıdır.” şeklinde konuştu. İzmir’in en önemli sıkıntılarından birisinin otopark olduğunu söyleyen Özüdoğru, yolları arabaların işgalinden kurtararak yer altı ve yer üstü teknolojik otoparklar yapacakları vaadinde bulundu. Her mahalleye sosyal hizmet merkezleri de kuracaklarını belirten Mehmet Ali Özüdoğru, “Vatandaşlarımız, bu merkezlerden cüzi bir ücret ödeyerek faydalanacak. Bunun yanında Bostanlı’dan Karaburun’a kadar hızlı denizyolu seferleri başlatacağız. Hatay ve Göztepe tarafına, halkın sahile kolayca inmesi için yürüyen merdivenler yapacağız. Bizim yönetimimizde İzmir’de bir kişi bile açıkta ve aç kalmayacak. Türkiye beyaz efendilerin değil, halkın yönettiği bir ülke olacak.” dedi. CİHAN

Yorumlar