SP Oltu adayı Bektaş: Bakan Bey'in sıkça gelmesi zorda olduklarını gösterir

Saadet Partisi (SP) Oltu Belediye başkan adayı Sebahattin Bektaş, Oltu AKP teşkilatının köylerde ve mahallelerde yaptıkları ziyaretlerde, 'Biz Saadet adayıyla anlaştık, siz oylarınızı AK Parti adayına verin' şeklinde istekte bulunduklarını, bu tür sözler.

Google Haberlere Abone ol
SP Oltu adayı Bektaş: Bakan Bey'in sıkça gelmesi zorda olduklarını gösterir

Saadet Partisi (SP) Oltu Belediye başkan adayı Sebahattin Bektaş, Oltu AKP teşkilatının köylerde ve mahallelerde yaptıkları ziyaretlerde, 'Biz Saadet adayıyla anlaştık, siz oylarınızı AK Parti adayına verin' şeklinde istekte bulunduklarını, bu tür sözlerin hiçbir anlam ifade etmediğini söyledi. Bektaş, ortalığa yalan yanlış söz kalıpları atanların seçim günü hüsrana uğrayacaklarını söyledi.

SP Oltu Belediye başkan adayı Sebahattin Bektaş, düzenlediği basın toplantısında, medya temsilcileri ile bir araya geldi, Oltu’da hayata geçirecekleri projeleri paylaştı. Bektaş, son günlerde kamuoyunda kasıtlı olarak yanlış algılara sebebiyet verilmek istendiğini, bunun, kendisini ve arkadaşlarını son derece üzdüğünü ifade ederek, 'Saadet Partisi adayı Sebahattin Bektaş’ın adaylıktan çekilerek AKP’ye destek vereceği' gibi hurafe laflar kullanılarak ilçe halkının zihninin bulandırılmaya çalışıldığını ifade etti.

SP Oltu Belediye başkan adayı Bektaş, şunları ifade etti: "3 ay içerisinde bin 500’e yakın esnaf ve 9 bini aşkın ev ziyaretim oldu. Köylerde mahallelerde halkın bütün kesimleriyle bir araya geldik. Çalışmalarımızı, projelerimizi anlattık. Mevcut yönetimlerin seçimden seçime uğradığı yerlerdeki vatandaşlarımızın halini hatırını sorup, desteklerini aldık. Broşürler bastırıp Oltu Belediyesi’nin yönetimine talip olduğumuzu duyurduk. Oltu’ya Saadet belediyeciliği anlayışıyla çok şeyler kazandıracağımızı anlattık. Bütün bu çalışmalarımızı bir kenara bırakıp, AKP oltu teşkilatının saflarına katılacağımızı düşünenlere sesleniyorum. Bize güvenen, bizi destekleyen insanlara vefasızlık olmaz mı. Emeğe saygısızlık etmiş olmaz mıyız. Halkımız hiç endişeye düşmesin. İnşallah kazanacağız, bunun ötesinde bir oy bile alacağımızı bilsek yine de Oltu Belediyesi’ni yönetmeye talibiz. Halkımızın bize verecek olduğu oylar bizim namusumuzdur, bize emanettir. AKP oltu teşkilatı, kendi adaylarının durumunu kurtarmak ve koltuğu kaybetmemek için değişik çalışmalar içerisindedir. Ülke gündeminin o kadar yoğun olmasına rağmen İçişleri Bakanı Efkan Ala Bey'i, sürekli Oltu’ya getiriyorlar. Bakan Bey gelip gidiyor. Onlar oy için gittikleri yerde umduklarını bulamıyorlar, kapılar yüzlerine kapanıyor. Bakan Bey'i de kendilerine destekçi görüyorlar. Oltu'da seçimi kaybetme korkusu yüreklerine düştüğü için bakan üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorlar. Bizim çalışmalarımızdan korkuyorlar. Oltu’ya gelen bakan oy için gelmemeli, işsizliği bitirdik, istihdamı artırdık demek için gelmelidir."

Oltu’da yapılacak işleri sıralayıp halka anlatmak yerine, hayvancılığı, üretimi destekleyeceğiz demek yerine, 'Bize oy verin, bizi mahvedecekler, bize sahip olun, elimizi güçlendirin' gibi ifadeleri de çok tuhaf bulduğunu belirten Bektaş, "Mevcut başkan, kendi köylülerini toplamış, kendime oy istemiyorum, Başbakan’a istiyorum demiş. Kendi yaptıkları bir şey yok, kendilerine nasıl oy istesinler. Biz gündüz 8-9 saat çalışıyorsak, geceleri de rüyalarımızda çalışıyoruz. Yönetime geçtiğimizde de bu çalışmalarımızı daha da artıracağız. Projelerimizin ilk sırasında içme suyu var. Mevcut başkan diyor ki 'Doğalgaz tamam, su zaten tamam' deyip seçim afişlerinde böyle komik ifadelere yer vermiş. İnsanlar buna gülüyorlar. Su tamam olsa insanlar mahalle aralarındaki çeşmelerden bidon ellerinde su taşırlar mı? Arabaların bagajlarında su bidonu taşırlar mı. Oltu halkının aklını bu kadar hafife almanın anlamı var mı? Halk her şeyi görmüyor mu?" dedi.



CİHAN

Yorumlar