SP Kayseri Belediye Başkan adayları hal esnafını ziyaret etti

Saadet Partisi (SP) Kayseri Belediye Başkan adayları hal esnafını ziyaret ederek esnafların istek ve şikayetlerini dinledi.

Google Haberlere Abone ol
SP Kayseri Belediye Başkan adayları hal esnafını ziyaret etti

Saadet Partisi (SP) Kayseri Belediye Başkan adayları hal esnafını ziyaret ederek esnafların istek ve şikayetlerini dinledi. SP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, Türkiye’ye Refah partisi ile refah geldiğini hatırlatarak, Saadet partisi ile de saadet geleceğini söyledi.

    Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, Melikgazi Belediye Başkan adayı Nuh Tosun, Kocasinan Belediye Başkan adayı Erhan Arıcı, hal esnaflarını ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, genç kadrolarla göreve talip olduklarını belirterek “İnşallah yaşanabilir Kayseri’yi beraber inşa edeceğiz. Erbakan hocamız döneminde milletimiz bir refah içindeydi. O zaman partimizin adı Refah Partisi idi ve refah getirmiştik. Şimdi partimizin ismi Saadet, milletimize huzur ve Saadet getireceğiz." dedi.

    Saadet Partili adaylar, ziyaretleri sırasında MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özsoy ile de karşılaştı. Adaylar seçim sürecinde birbirine başarılar diledi.

    Esnaflar ise ekonomik sıkıntılardan bahsederek “Mazot 4 TL 67 kuruş olmuş, aracımız dünya yakıt yakıyor. Yağ yaktığın da yakalanırsan 2 bin TL ceza kesiyorlar. Sıkıntı çekiyoruz.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar