SP İzmir adayı Özudoğru: Yarışta biz de varız

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, şehirde sadece iki partinin yarışmadığını belirterek, “Biz de varız.

Google Haberlere Abone ol
SP İzmir adayı Özudoğru: Yarışta biz de varız

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, şehirde sadece iki partinin yarışmadığını belirterek, “Biz de varız.” dedi ve adil bir seçim istedi. Özüdoğru, seçim çalışmaları kapsamında, Konak Belediye başkan adayı Mustafa Erduran'la beraber Toros ve Gültepe semtlerini ziyaret etti. Vatandaşlara kırmızı karanfil veren Özüdoğru ve Erduran, esnaf ziyaretlerinin yanısıra pazaryerini de dolaştı. Pazaryerinin yanındaki parkı da gezen adaylar, çocuklarla yakından ilgilendi.

Pazarcı esnafı, SP adaylarına yıllardır kapalı pazaryeri istediklerini ancak Konak Belediyesi’nin söz verdiği halde yapmadığını söyledi. Sıkıntıları dinleyen Erduran, “Konak’ın hizmet dağılımından eşit yararlanamayan bölgelerine öncelik vereceğiz. Mahallelerin birçoğu, eksik ve yetersiz hizmet alıyor. Görev verildiği takdirde eşit hizmet ilkesiyle Konak’ın tamamınd, hiçbir ayrım gözetmeden farklı bir belediyecilik anlayışı uygulayacağız. Bu bölgelere otoparklı kapalı pazaryeri ve çok amaçlı kültür merkezleri inşa edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Daha sonra kahvehanelere giden Özüdoğru ve Erduran, yapacakları hizmetleri anlattı. Konak’a yapmayı düşündükleri ilk projenin aşevi olduğunu belirten Erduran, gariplerin duasını aldıktan sonra hizmetlerinin daha hayırlı olacağını ifade etti. Özüdoğru ise Kemalpaşa Belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri referans gösterdi. Fosseptik çukurlarına mahkûm bırakılan Kemalpaşa’ya 70 yıldır yapılmayan kanalizasyon sistemini yaptıklarını belirterek, “Yaptığımız kabristan, uzaktan bakanlar tarafından dinlenme tesisi zannediliyor. Kabristanı görmeye, yurtdışından heyetler geliyor. Bizim belediyecilik anlayışımız konuşan değil, icraat ve proje üreten belediyeciliktir.” dedi. CİHAN

Yorumlar