SP İzmir adayı Özüdoğru: Şehrin imkânlarını harekete geçireceğiz

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarına nezaket ziyaretinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
SP İzmir adayı Özüdoğru: Şehrin imkânlarını harekete geçireceğiz

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarına nezaket ziyaretinde bulundu. İlk ziyaretini MÜSİAD İzmir Şubesi’ne yapan Özüdoğru’yu, Şube Başkanı Ümit Ülkü ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Burada konuşan Özüdoğru, İzmir’in büyük bir potansiyeli olduğunu belirterek, “Daha yaşanabilir bir kent için bu imkân ve potansiyelin iyi yönetilmesi gerekir. Biz bunu yapacağız. İzmir’de üretimi, ticareti, kültürü, turizmi, tarımı harekete geçireceğiz. Kentsel yenilemede ve İzmirlilerin yaşam kalitesinin yükseltilmesinde gerekli her şeyi yapacağız. Şehri bir cazibe merkezi haline getirmek ve istihdamın önünü açmak için atılımlarda bulunacağız.” dedi.

İkinci ziyaretinde Memur-Sen’e giden SP adayı Özüdoğru, İzmir Şube Başkanı Abdurrahim Şenocak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırladı. Sendikacılık yaptığı dönemde işçinin haklarını savunan taraftayken Kemalpaşa’da belediye başkanı olunca para veren tarafa geçtiğini hatırlattı. O dönemde işçisine verdiği yüzde 125 zamla Türkiye’de tek olduklarını savunan Mehmet Ali Özüdoğru, “SP, çalışma koşullarının ve ücretlerin sağlıklı yaşama imkânına ve insan onuruna yaraşır şekilde olmasına büyük önem vermektedir. Bizim parti programımızda, işçi memur ayırımı yapılmadan tüm kamu çalışanlarına toplu sözleşme ve grevli sendika kurma hakkı verilmesini sağlayan düzenlemeler bulunmaktadır. Herkese, hiçbir fark gözetilmeksizin, eşit çalışma karşılığında eşit ücret hakkı sağlanmasına da vurgu yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

SP Büyükşehir adayı Özüdoğru, programı kapsamında Ensar Vakfı İzmir Şube Başkanı Mehmet Eker ve Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş’a da ziyarette bulundu. CİHAN

Yorumlar