SP İzmir adayı Özüdoğru: Millî Görüş belediyecilikte kendini ispatlamıştır

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
SP İzmir adayı Özüdoğru: Millî Görüş belediyecilikte kendini ispatlamıştır

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Önce Bayraklı ilçesinde seçim koordinasyon merkezi açan Özüdoğru, daha sonra Menderes Belediye başkan adayı Mehmet Alpat’ın çalışmalarına destek amacıyla oraya gitti.

Gümüşpala’daki seçim bürosu açılışına katılan SP adayı Özüdoğru, “Bayraklı adayımız Vedat Kolukısa, bu işi yapacak, en az onlardan bin kat daha iyi yapacak bir kardeşimizdir. Onun etrafında kenetlenelim, ona destek verelim.” dedi. Açılışta toplanan kalabalığa seslenen Kolukısa ise hizmetlerde dört temel nokta olduğunu belirterek, “Birincisi, hizmet yapmak için yola çıkmak. İkincisi iyi niyet, üçüncüsü işin gereğini yapmak ve dördüncüsü ehil olmak. Herkes iş yapar ama işin ehli en iyisini yapar. Millî Görüş kadroları, bu dört unsurun hepsine sahiptir. Bu nedenle belediyelerde efsane hizmetler yapmıştır.” şeklinde konuştu.

Seçim bürosu açılışından sonra Menderes’e giden Özüdoğru, kahvehane ziyaretlerinde vatandaşlarla biraraya geldi. Türkiye’de belediyecilik hizmetleri noktasında Millî Görüş başkanlarının kendisini ispat ettiğini savunarak, partisinin Menderes adayı Alpat’a destek istedi. Seçimin önemine dikkat çeken Alpat da, “Bu seçimde vereceğiniz her oy, ülkemizin yönünü belirleyecek. Millî Görüş'e verirseniz, efsane hizmetlerle tanışırsanız ama diğerlerine verirseniz, bir öncekinden farkı olmayan bir yönetim gelecektir.” dedi. CİHAN

Yorumlar