SP İzmir adayı Özüdoğru Kemalpaşalılarla buluştu

Seçim çalışmaları kapsamında Kemalpaşa'ya giden SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, 10 yıl başkanlık yaptığı ilçenin adayı Arif Gemici ile birlikte esnaf ve kahvehane ziyaretleri yaptı.

Google Haberlere Abone ol
SP İzmir adayı Özüdoğru Kemalpaşalılarla buluştu

Seçim çalışmaları kapsamında Kemalpaşa'ya giden SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, 10 yıl başkanlık yaptığı ilçenin adayı Arif Gemici ile birlikte esnaf ve kahvehane ziyaretleri yaptı. Armutlu, Örnekköy, Sütçüler ve Ulucak mahallelerini de gezen Özüdoğru, bir vatandaşın, "Başkanım, sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz." sözü karşısında, "Ben de sizleri özledim. Sizlerle onur duyuyorum." dedi. Kemalpaşalıların yakın ilgi gösterdiği ziyaret sırasında bir hanım, Özüdoğru ve Gemici’ye çiçek takdim edip nazar boncuğu taktı.

Kapalı pazaryerini de dolaşan SP heyeti, daha sonra seçim bürosu açılışına katıldı. Burada konuşan Büyükşehir adayı Özüdoğru, Kemalpaşa adayı Gemici’ye kefil olduğunu söyledi. Özüdoğru, “Arif kardeşimizle yıllarca birlikte çalıştık. Hem belediye meclis üyeliğimizi hem de belediye başkan yardımcılığımızı yaptı. Konulara son derece vâkıftır. Siz de tanıyorsunuz, içinizden biridir. Bilgisine, becerisine, tecrübesine, dürüstlüğüne kefilim. Arif Gemici’yi önce Allah’a, sonra Kemalpaşalılara emanet ediyorum. Gözüm arkada değil. Kendisinin seçilmesi durumunda Kemalpaşa’da Millî Görüş belediyeciliği kaldığı yerden devam edecektir. İnşallah sizin teveccühlerinizle Kemalpaşa, tarihinde ilk defa bir büyükşehir belediye başkanı çıkaracaktır.” dedi. CİHAN

Yorumlar