SP İzmir adayı Özüdoğru: Kadınlara yönelik kursları arttıracağız

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, partisinin Kadın Kolları üyeleriyle biraraya geldi.

Google Haberlere Abone ol
SP İzmir adayı Özüdoğru: Kadınlara yönelik kursları arttıracağız

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, partisinin Kadın Kolları üyeleriyle biraraya geldi. Kemalpaşa ilçesinde belediye başkanlığı yaptığı dönemde kadınların desteğiyle seçimi kazandıklarını belirten Özüdoğru, hizmetlerinde hanımların samimi katkıları olduğunu söyledi.

Kadınlara yönelik özel projeler hazırladıklarını belirten SP adayı Özüdoğru, “Bunlardan ilki, kadın sağlığı merkezleridir. Çalışanlarının kadın olduğu bu merkezlerde, kadınlara has problemlerin bedelsiz çözülmesi, daha ileri sıkıntıların teşhis edilmesi sağlanacaktır. Ayrıca aile içi iletişim, çocuk sağlığı ve dengeli beslenme konularında mahalle ve semt bazlı merkezler açılacaktır. Kadınların bilgi ve becerilerini geliştirerek daha nitelikli hale getirmek amacıyla sanat eğitimi ve meslek edindirme kursları açılacaktır. Mahallelere yapılacak sosyal tesislerde, hanımlara özel spor salonları kurulacaktır. Kapalı spor merkezlerinde kadınlarımız, lisanslı sporcular ve sağlık görevlileri nezaretinde spor yapma imkânı bulacaktır.” dedi. Kadınların şefkat dolu yürekleri ve özverili yaşamlarıyla toplumda hakettikleri saygıyı görmesi gerektiğini vurgulayan Mehmet Ali Özüdoğru, Millî Görüş’ün siyasi mücadelesinde kadın teşkilat üyelerinin fedakârca çalışmalarının çok büyük payı olduğunu, kadınlar olmadan başarının yakalanamayacağını dile getirdi. SP'li hanımlar da Özüdoğru’ya bütün çalışmalarında tam destek sözü verdi.

Özüdoğru, daha sonra SP İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe ile birlikte Şehit Asker ve Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Hüsniye Karpat ve gazilerin hazır bulunduğu ziyaret, samimi bir sohbet havasında geçti. Belediye başkanı olması durumunda şehit ailelerini ve gazileri hizmet sırasında en ön sıraya yerleştireceklerini vaat eden Özüdoğru’ya, Karpat da başarılar diledi. CİHAN

Yorumlar