SP İzmir adayı Özüdoğru: Hizmet aşkımızı kalbimizde yaşayarak geliyoruz

SP Karabağlar Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, “Kalpleri birleştirmeye, gönülleri birbirine kaynak yapmaya geliyoruz.

Google Haberlere Abone ol
SP İzmir adayı Özüdoğru: Hizmet aşkımızı kalbimizde yaşayarak geliyoruz

SP Karabağlar Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, “Kalpleri birleştirmeye, gönülleri birbirine kaynak yapmaya geliyoruz.” dedi. Yerel seçim hazırlıklarına Karabağlar ilçesinde devam eden Özüdoğru, Eskiizmir Caddesi'ndeki seçim bürosu açılışında toplanan kalabalığa hitap etti. Karabağlar’da gerçek ve nitelikli belediyecilik için aday Mümin Baştürk’ü işaret ederek, köklü bir değişim için ilçenin Millî Görüş belediyeciliğiyle tanışması gerektiğini söyledi. İnsanları kırmaya ve bölmeye değil, kalpleri birleştirip gönülleri kaynak yapmaya geldiklerini belirterek, “Yıllardır suni kavgalarla ülkemiz insanlarını bölüp parçalayan bu düzene alternatif olarak geliyoruz. Biz sevgiyle geliyoruz. Biz saygıyla geliyoruz. Biz hizmet aşkımızı kalbimizde yaşayarak geliyoruz.” diye konuştu.

10 yıl belediye başkanlığını yürüttüğü Kemalpaşa ilçesinin, o dönemde Türkiye’nin bir numaralı belediyesi olduğunu savunan SP adayı Özüdoğru, “Millî Görüş belediyeleri dışındaki diğer partili belediye başkanlarına buradan meydan okuyorum. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer büyükşehir belediyeleri de dahil olmak üzere görev yaptığımız dönemde Kemalpaşa bir numara olmuştur. Nasıl olmuştur? Coğrafi büyüklük ve oran olarak konuşuyorum. Nüfus sayısına göre konuşuyorum. 10 yıl denk bütçe yapan tek belediyedir. 10 yıl bir tek kuruş borç almayan tek belediyedir. Bugün ise bütün belediyeler borç batağı içerisindedir. Bütçesini 10 yılda 400 kat arttıran, yatırım harcamalarına en büyük payı ayıran tek belediyedir. İşçisine bir yılda yüzde 125 zam veren tek belediyedir.” ifadelerini kullandı. İzmirlilere seslenen Mehmet Ali Özüdoğru, hangi partiye mensup olurlarsa olsunlar 30 Mart’ta SP’yi desteklemeye davet etti. Karabağlar adayı Baştürk ise ilçenin hizmet noksanlığı ve işsizlik gibi büyük sıkıntıları olduğunu kaydederek, bunların çözümüne talip olduklarını söyledi.

Açılışın ardından ilçedeki açık pazarda vatandaşları selamlayan SP adayları, çevredeki işyerlerini de ziyaret etti. CİHAN

Yorumlar