SP İzmir adayı Özüdoğru: Günü kurtaracak değil, kalıcı çözümler üretiyoruz

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, "Şehrin gelecek vizyonu için artan problemlere günü kurtaracak tedbirler değil, kalıcı çözümler üretiyoruz.

Google Haberlere Abone ol
SP İzmir adayı Özüdoğru: Günü kurtaracak değil, kalıcı çözümler üretiyoruz

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, "Şehrin gelecek vizyonu için artan problemlere günü kurtaracak tedbirler değil, kalıcı çözümler üretiyoruz." dedi. Seçim çalışmaları kapsamında Bornova ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Özüdoğru, partisinin adayı Osman Akyollu ile birlikte tura çıktı.

Kahvehane ziyaretlerinde vatandaşlara hitap eden Özüdoğru, 10 yıl belediye başkanlığı yaptığı Kemalpaşa ilçesini kasaba olarak aldığını ancak başkanlığının sonunda yaşanabilir bir şehir olarak bıraktığını söyledi. Başka bir belediyenin 26 milyon liraya yaptığı kanalizasyonu 2 milyon liraya yaptıklarını anlatan SP adayı Özüdoğru, uyguladığı tasarruflarla halkın kasasına büyük kazanımlar sağladığını kaydetti.

SP'i adaylar, daha sonra Necmettin Erbakan’ın üçüncü vefat yıldönümü dolayısıyla lokma dökülen Cumhuriyet Meydanı'na gitti. Burada konuşan Mehmet Ali Özüdoğru, “Erbakan Hocamız, bizi her platformda onurla ve şerefle temsil etmiştir. Hocamız, tüm insanlık âlemine adaletle, merhametle, sevgiyle hizmet etmenin onurlu yolunu açmıştır. Hocamızdan öğrendiklerimizle Millî Görüş'ün yönettiği belediyelerde destanlar yazdık, denk bütçeler yaptık. Erbakan Hoca işçiye, memura, emekliye en yüksek zammı vererek bizim ufkumuzu açmıştır. Mazlum, ezilen, geçim derdi için kıvranan insanların yüzünü hocamız güldürmüştür.” dedi. CİHAN

Yorumlar