SP İl Başkanı Çalık: Kutuplaşmak yerine kucaklaşalım

Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Faik Çalık, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Çalık, toplumun kutuplaşma yerine kucaklaşmasının gerekiğine dikkat çekerek, "Kutuplaşmak yerine kucaklaşalım....

Google Haberlere Abone ol
SP İl Başkanı Çalık: Kutuplaşmak yerine kucaklaşalım

Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Faik Çalık, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Çalık, toplumun kutuplaşma yerine kucaklaşmasının gerekiğine dikkat çekerek, "Kutuplaşmak yerine kucaklaşalım. Enerjimizi kısır kavgalara, gereksiz sürtüşmelere değil; Yeniden Büyük Türkiye’yi kurmaya harcayalım." dedi.

Yazılı mesaj yayımlayan Çalık, "Bayramın coşkusu, sevinci, umudu, bereketi içindeyiz.Ne var ki, bu bayramda coşkularımız eksik, sevinçlerimiz buruk. Bayramda kutuplaşmak yerine kucaklaşalım. Enerjimizi kısır kavgalara, gereksiz sürtüşmelere değil; Yeniden Büyük Türkiye’yi kurmaya harcayalım. Yüreğimizde Soma’da kaybettiğimiz vatandaşlarımızın, kirli bir emperyalist emeller için acımasızca işgal edilen masum coğrafyaların endişesi var. Evleri yıkılan, aileleri şehit edilen Gazzeli yetimler ve 815 şehit ve 5 binden fazla yaralının hüznü var. Yeterli yiyeceği ve sağlıklı suyu olmadığı için hayatını kaybeden Afrikalı çocukların burukluğu var. Müslüman Oldukları İçin Zalim Çin tarafından Her türlü işkenceye maruz kalan Doğu Türkistanlı Müslümanların acısı Var. Çeçenya’nın terk edilmişliği, Kerkük ve Musul’un Sahipsizliği, İslam Alemi’nin paramparça edilmişliği var. Oysa daha güzel bir ülke, daha adil bir dünya kurmak mümkün. Ülkemizi karıştırarak, birlik ve esenliğimizi bozmak isteyen karanlık güçlere karşı gözlerimizi açalım. Siyasi ikbal beklentisiyle değil, çocuklarımıza bayramların bayram gibi yaşandığı bir gelecek kurabilmek için çalışalım." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar