SP Erzurum adayı Çalık: Bizi AKP’nin günahlarına ortak etmeyin

Saadet Partisi (SP) Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayı Faik Çalık, İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

Google Haberlere Abone ol
SP Erzurum adayı Çalık: Bizi AKP’nin günahlarına ortak etmeyin

Saadet Partisi (SP) Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayı Faik Çalık, İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Çalık, “Biz Saadet Partisi'nden geldik ama bu seçimde başka bir partiye oy vereceğiz diyenler var. Buradan uyarıyoruz. Bizi AK Parti’nin günahlarına ortak etmeyiniz.” dedi.

Geçtiğimiz yıl Erzurum’un 12 bin evladını uğurlamak zorunda kaldığını hatırlatan Çalık, şunları ifade etti: "Ezurum’da göçü durduracağız diyorlar. Afişleri asmışlar, Marmaray yapacaklarmış. Oltu’da Marmaray yaparak göçü nasıl durduracaksın. İlanlara bakıyorsunuz, İstanbul’a yapılan projeleri koymuşlar. Bunlarla Erzurum’u durdurabilseydiniz. Geçen sene Erzurum 12 bin tane evladını uğurlamak zorunda kalmazdı. Sizin bu reçeteleriniz Erzurum’da göçü engellemeye yetmeyecek, yetmiyor. Mevcut belediyeler öyle bir çalışma yapıyorlar ki sanki başka bir muhalefet partisi şu anda iktidarda, çalışmalarını ona göre yapıyorlar. Erzurum kötüye gidiyormuş, iyi de Erzurum’u bu hale siz getirdiniz. Yalnız medyada bakıyorsunuz ki Saadet Partisi’ne yer verilmiyor. Biz Horasan’a gittik. Orada bir Saadet Partisi vardı, bir de diğerleri vardı. Tekman’a gideceğiz. Orada iktidar partisi yok, biz ve diğerleri var. Şimdi bütün ilçelerimizde Allah’ın izniyle partimiz var. Seçim sonuçlarında partimiz birinci çıkacak inşallah. Saadet Partisi, seçimin son günü bir başka partiye gidip destek verecek imajı oluşturmaya çalışıyorlar. O zaman şöyle söyleyelim. Kardeşlerimiz bize hatırlattı. Hadi oradan diyelim. Biz bu şehirde yaşıyoruz. Bu şehir kan kaybediyor. Esnafı kan ağlıyor. AVM açarak reklam yapanlar, bu şehrin esnafını bitirdiler. Esnafın yüzünü güldürmek için bütün ilçelerimizde inşallah yeniden Saadet diyeceğiz. Erzurum’da yaşayanlar biliyor. Mumcu caddemiz var. Mumcu caddesini barlar, pavyonlar haline getirenler bu milletin karşısına nasıl çıkacaklar?”
CİHAN

Yorumlar