SP Canik adayı Tunçer: Yönetmek için değil hizmet için oylarınıza talibiz

Saadet Partisi (SP) Belediye başkan adayı Turgay Tunçer, Canik için yegane çözümün Milli Görüş belediyeciliği olduğunu belirterek, "Yönetmek için değil hizmet için oylarınıza talibiz.

Google Haberlere Abone ol
SP Canik adayı Tunçer: Yönetmek için değil hizmet için oylarınıza talibiz

Saadet Partisi (SP) Belediye başkan adayı Turgay Tunçer, Canik için yegane çözümün Milli Görüş belediyeciliği olduğunu belirterek, "Yönetmek için değil hizmet için oylarınıza talibiz." dedi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Tunçer, Soğuksu Mahalle mitinginde mahalle sakinlerine konuştu. “Hizmet Kalitesini, özellikle temel hizmetleri Canik’te bütün mahallelerde aynı oranda ve aynı zaman diliminde eşit ve adil bir şekilde yapabilmek için 'Yerinden Tespit' uygulamasını başlatacağız." diyen Tunçer, bu proje ile belediye bütçesinin hizmet ve imkânlarının, mahallelerin nüfus yoğunluğuna, arazi büyüklüğüne ve ihtiyaçlarına göre dağıtılmasını sağlayacaklarını dile getirdi. Tunçer, "Her mahallenin kendisine özel farklı ihtiyaçlarını ve sorunlarını önem ve öncelik sırasına göre doğru bir şekilde tespit edip çözüm projeleri oluşturacağız." şeklinde konuştu.

HALK İÇİN HALKLA BİRLİKTE

Tunçer, konuşmasına şöyle devam etti: "Güçlü ve etkin denetimle yerel yönetimi kontrol altında tutacağız. Farklılıkların barış içinde ve özgürce müzakere süreçlerine katılmasına kurumsal güvence sağlayacağız. Mahalleyi baskının değil özgürleşmenin mekanı yapmak için halkla birlikte siyaset ve çözüm üreterek bu çözümlerin birlikte uygulanması için Yerel Yönetim” anlayışında farklılık oluşturacağız.”
CİHAN

Yorumlar