SP Büyükşehir adayı Özçelik: Makarna yiyip, kömür yakıp geleceği karartmayın

Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir, Kocasinan ve Melikgazi belediye başkan adayları seçim gezilerini Yeni Sanayi Bölgesi'nde sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
SP Büyükşehir adayı Özçelik: Makarna yiyip, kömür yakıp geleceği karartmayın

Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir, Kocasinan ve Melikgazi belediye başkan adayları seçim gezilerini Yeni Sanayi Bölgesi'nde sürdürdü. Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlarla konuşan Büyükşehir Belediye başkan adayı Haşim Özçelik, "Makarna yiyip, kömür yakıp geleceğinizi karartmayın." dedi.

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye başkan adayı Haşim Özçelik, Kocasinan Belediye başkan adayı Erhan Arıcı, Melikgazi Belediye başkan adayı Nuh Tosun, seçim çalışmalarını Yeni Sanayi Bölgesi'nde sürdürdü. Esnaflarla tek tek el sıkışan ve sıkıntılarını dinleyen adaylar, oy talebinde bulundu.

SP Büyükşehir Belediye başkan adayı Haşim Özçelik, "Saadet Partimizin adaylarıyız. İnşallah bu seçimde desteklerinizi bekliyoruz. Bu sefer Saadet olsun yoksa sefalet diyorlar, sürünmeye devam diyorlar. Diğer adaylar buraya gelebiliyorlar mı? Gelemiyorlar. Gelseler de karşıdan bir el sallıyorlar. Zaten bizi çantada keklik sanıyorlar. Ama bu sefer öyle değil, vatandaş gözlüğü çıkardı. Artık Saadet'te buluşacağız.” diye konuştu.

"FABRİKALARIMIZI SATIP KAPATTIRDILAR"

Haşim Özçelik, 20 yıldır bu ülkenin sıkıntı içerisinde olduğunu ifade ederek, “Bizim 96 ile 97'de Refah Partisi çalışmalarımızla bunlar bir mi? Fabrikalar satıldı, özelleştirildi ve hepsi yok edildi. Şu anda Kayseri ne üretiyor. Masa, sandalye, koltuk, soba, başka ne var, hiçbir şey yok. Teknolojik hiçbir şey yok. Taksan dursaydı, Timosan dursaydı, ağır sanayi yatırımı yapılsaydı. Yapılmadı. 300 milyon dolar Erciyes’e para harcandı. Ne yapılacak, geçen yazıyor. 5 bin kişiye iş imkânı sağlanacak diyor. Oraya kaç kişi gelecek ki beş bin kişiye iş imkânı verecek. Yıllardır milleti uyuttular, biz milleti uyandırmak için gerektiğinde sesimizi yükseltiyoruz. Gerektiğinde çıkıyoruz buraya anlatıyoruz. Diyoruz ki arkadaşlar uyanın artık makarnayı yiyip, kömürü yakıp geleceğinizi karartmayın diyoruz. Saadet gelecek, huzur gelecek ve bahar gelecek inşallah.”
CİHAN

Yorumlar