SP başkan adayı Erkal: Büyükşehir statüsü Malatya için tarihi dönemeçtir

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı yüksek mimar Ahmet Münir Erkal, büyükşehir statüsünün Malatya için tarihi bir dönemeç olduğunu kaydederek “Malatya’nın büyükşehirle birlikte temellerinin sağlam atılması gerekiyor.

Google Haberlere Abone ol
SP başkan adayı Erkal: Büyükşehir statüsü Malatya için tarihi dönemeçtir

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı yüksek mimar Ahmet Münir Erkal, büyükşehir statüsünün Malatya için tarihi bir dönemeç olduğunu kaydederek “Malatya’nın büyükşehirle birlikte temellerinin sağlam atılması gerekiyor.” dedi.

    Seçim çalışmalarını sürdüren Ahmet Münir Erkal, sanayi sitesi esnaflarıyla bir araya geldi. İşyerlerini tek tek ziyaret eden Erkal, talep ve önerileri dinledi. Erkal, burada yaptığı konuşmada, büyükşehir olan Malatya’nın tarihi bir dönemeçten geçtiğini söyledi. Malatya’nın temellerinin sıfırdan atılacağını ifade eden Erkal, “Büyükşehir olan Malatya, büyüyecekse bunun ilk temellerinin, ilk başlangıç noktasının çok ciddi şekilde planlanması, düşünülmesi gerekmektedir. Malatya, büyükşehir olmasıyla beraber çok ağır bir mükellefiyetle karşı karşıyadır. Bütün ilçeler, bir nevi Malatya’nın semti haline gelecek. Ve eğer bu planlama, ilk başta yapılacak asıl çalışma doğru yapılmazsa, Malatya büyük bir şehir değil, büyük bir köy olur. Bu anlamda Malatya’nın temellerini sağlam ve doğru bir şekilde atmak için göreve talip olduk.” dedi.
CİHAN

Yorumlar