SP: Bafra’da işsizliğe son vereceğiz

Saadet Partisi (SP) Bafra İlçe Teşkilatı üyeleri ve SP Bafra Belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
SP: Bafra’da işsizliğe son vereceğiz

Saadet Partisi (SP) Bafra İlçe Teşkilatı üyeleri ve SP Bafra Belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Pazar yerinde esnafları ziyaret eden SP Bafra Belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım, "Ziyaret ettiğimiz her kahvehanede üniversite mezunu işsiz gençlerle karşılaşıyoruz. Baframızın en önemli sorunlarından biri de işsizliktir.
Maalesef bu durum her belediye seçimlerinde adeta bir umut tacirliğine dönüştürülüyor. Her başkan adayı kendisine yakın gruplara iş vaadinde bulunmak suretiyle seçim kampanyaları hazırlıyor. Ve sonuçta belli bir sermaye grubunun veya etnik grubun dışındakilere kapalı bir belediye anlayışıyla karşılaşıyoruz. Seçilen belediye başkanının kendisine oy versin veya vermesin herkesin başkanı olması ve adaletli olması şarttır. Milli Görüşçü başkanları diğerlerinden ayıran en önemli fark, sahip oldukları adalet anlayışlarıdır. Biz bütün bu makamları emanet olarak görür ve her yaptığımızın hesabını ahirette vereceğimize hücrelerimizle inanırız. Gemi batarken dümende kimin olduğu önemli değildir. Biz gemiyi kurtaracağız. Bakın Türkiye’de yine ilk defa Milli Görüş belediyeleri olarak 'Yerel Kalkınma ve İstihdam Hamlesi' başlatıp yeni bir çığır açarak, tüm insanlarımıza iş imkanı sunacağız." dedi.

Şehrin gelecek vizyonunu ortaya koyacaklarını kaydeden Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti: "Fuar merkezleri, tarımsal sanayinin geliştirilmesi, tarım ürünlerimize marka değerinin kazandırılması, tanıtımlarının yapılması için iç ve dış ticaret ofislerinin kurulması ve bunlara bağlı proje zincirlerini tetikleyerek Bafra’yı bir çekim merkezi haline getireceğiz. Tüm projelerimizi başlıklar halinde sizinle paylaşırken proje ayrıntılarını kitapçık halinde kamuoyuna sunacağız." CİHAN

Yorumlar