SP Bafra yönetimi Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret etti

SP Bafra İlçe Teşkilatı yöneticileri ve belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
SP Bafra yönetimi Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret etti

SP Bafra İlçe Teşkilatı yöneticileri ve belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mümine Ersin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyetin ziyaretinde, şehitler için Kur'ân okunarak dua edildi.

Burada bir konuşma yapan SP Bafra Belediye başkan adayı Yıldırım, "Bizler şehidi şehit yapan manaya sevdalı bir teşkilatız. Şehitlerin mirasına sahip çıkmak, vatan, millet ve mukaddesatımız için yüreği şehadet aşkıyla yanan nesiller yetiştirmekle olur. Bu sebepten dolayıdır ki Millî Görüş siyasi hareketinin çıkış sloganı, 'Önce ahlâk ve maneviyat, sonra ağır sanayi ve kalkınma' olmuştur. Merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan, şehadet özlemi çeken bir neslin yetişmesi hususunda ömrünü vermiştir. Bu inancını da, 'Bir milletin asıl gücü parası, topu, tankı değil, iyi yetişmiş imanlı evlatlarıdır.' sözüyle perçinlemiştir. İnanıyoruz ki Bafralı şehitlerimizin maneviyatı bizimle beraberdir. Biz onlara lâyık olmak için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Cenab–ı Hakk, inşallah sizleri ve bizleri cennetinde buluşturur." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar