SP Bafra Belediye Başkan adayı: Adil bir seçim için bütçeler şeffaf olmalı

Saadet Partisi (SP) Bafra İlçe Teşkilatı üyeleri ve SP Bafra Belediye Başkan adayı Selçuk Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
SP Bafra Belediye Başkan adayı: Adil bir seçim için bütçeler şeffaf olmalı

Saadet Partisi (SP) Bafra İlçe Teşkilatı üyeleri ve SP Bafra Belediye Başkan adayı Selçuk Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Selçuk Yıldırım, adil bir seçim yarışı için seçim bütçelerinin şeffaf olması gerektiğini ve kamu kaynaklarının kullanılmaması gerektiğini ifade etti.

    Yıldırım, "Bir yerel seçime gidiyoruz ancak hazineden yardım alamayan partiler açısından zor ve adaletsiz bir yarış olduğunu görüyoruz. Kamuoyunda mevcut belediyelerin kamu imkanlarını seçim kampanyalarında kullandığı ve kamunun zarara uğratıldığı şeklinde yaygın bir kanaat söz konusudur. Zaten bizim ve kamuoyunun endişelerini destekleyecek şekilde de seçim manzaralarıyla karşılaşıyoruz. Seçim kampanyaları, adayların ve partilerin kendi imkanları ölçüsünde sürdürülmesi elzemdir. İnsanımızı aç bırakıp, işsiz bırakıp bir çuval una karşılık bir oy verme noktasına getiren tüm zihniyetleri kınıyoruz. Kamu vicdanının rahatlaması açısından seçim bütçelerinin şeffaf ve denetlenebilir olması gerektiğini ifade ediyoruz." dedi. CİHAN

Yorumlar