SP Bafra adayı Yıldırım: Organik ürün ve kadınlar pazarı kuracağız

SP Bafra İlçe Teşkilatı üyeleri, Bafra Belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım'la birlikte Büyük Pazaryeri'ni ziyaret ederek, esnafın ve köylü kadınların sıkıntılarını dinledi.

Google Haberlere Abone ol
SP Bafra adayı Yıldırım: Organik ürün ve kadınlar pazarı kuracağız

SP Bafra İlçe Teşkilatı üyeleri, Bafra Belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım'la birlikte Büyük Pazaryeri'ni ziyaret ederek, esnafın ve köylü kadınların sıkıntılarını dinledi. Yıldırım, ziyaretler esnasında özellikle köylerden gelerek ürünlerini satmaya çalışan kadınlardan, satış yeriyle ilgili yoğun şikâyet aldıklarını aktardı.

SP adayı Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Pazaryeri düzenlemesinin güzel fakat eksik olduğu kanaatindeyiz. Özellikle civar köylerden gelerek satış yeri noktasında ve bayanlara özel lavabo, mescit gibi insani ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni düzenlemelerin yapılması zaruridir. Bu ihtiyaçlara binaen köylümüzün yetiştirdiği organik ürünlerin pazarlanacağı, organik ürün ve kadınlar pazarı projemizi hayata geçireceğiz." dedi. Ayrıca Bafra'nın her geçen yıl genişlemesi sebebiyle küçük ve modern semt pazarları oluşturarak yol kenarlarında ve kaldırımlardaki satış uygulamalarını ortadan kaldıracaklarını anlatan Selçuk Yıldırım, "Böylelikle hem görüntü kirliliğini yok edip şehre bir düzen vereceğiz hem de ekmek parası için büyük sıkıntılar çeken seyyar satıcı kardeşlerimize de bir yer imkânı sağlamış olacağız." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar