SP Bafra adayı Yıldırım: AK Parti işsizliği umut tacirliğine dönüştürüyor

SP Bafra İlçe Teşkilatı ve belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
SP Bafra adayı Yıldırım: AK Parti işsizliği umut tacirliğine dönüştürüyor

SP Bafra İlçe Teşkilatı ve belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Pazaryeri civarındaki kahvehaneleri ziyaret eden Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Ziyaret ettiğimiz her kahvehanede, üniversite mezunu işsiz gençlerle karşılaşıyoruz. Baframız'ın en önemli sorunlarından biri de işsizliktir. Maalesef bu durum, her belediye seçiminde AK Parti tarafından adeta bir umut tacirliğine dönüştürülüyor. Her başkan adayı, kendisine yakın gruplara iş vaadinde bulunmak suretiyle seçim kampanyaları hazırlıyor. Sonuçta belli bir sermaye grubunun veya etnik grubun dışındakilere kapalı bir belediye anlayışıyla karşılaşıyoruz." dedi.

Şehrin gelecek vizyonunu ortaya koyacaklarını belirten Selçuk Yıldırım, "Fuar merkezleri, tarımsal sanayinin geliştirilmesi, tarım ürünlerimize marka değerinin kazandırılması, tanıtımlarının yapılması için iç ve dış ticaret ofislerinin kurulması ve bunlara bağlı proje zincirlerini tetikleyerek Bafra’yı bir çekim merkezi haline getireceğiz. Tüm projelerimizi, başlıklar halinde sizinle paylaşırken proje ayrıntılarını kitapçık halinde kamuoyuna sunacağız." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar