SP Ankara Büyükşehir adayı Tokar seçim vaatlerini anlattı

Saadet Partisi (SP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ziyaettin Toker, Polatlı İlçesinde seçim vaatlerini anlattı.

Google Haberlere Abone ol
SP Ankara Büyükşehir adayı Tokar seçim vaatlerini anlattı

Saadet Partisi (SP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ziyaettin Toker, Polatlı İlçesinde seçim vaatlerini anlattı.

Toker, Partisinin Polatlı İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin de açılışını gerçekleştirdi. Polatlı’da en büyük sorunun işsizlik olduğunu anlatan Ziyaettin Toker, rahmetli Necmettin Erbakan’ın Polatlı’ya kurduğu inşaat kazı makineleri üretim fabrikasının kapatılmaması halinde bugün işsizlik sorununun olmayacağını savundu. Toker, “İşsizliğe yönelik burada hayvancılığa ve tarıma yönelik projelerimiz var. Benzinli araçlarda biyoetanol kullanılır. Bunun da ham maddesi şeker pancarıdır. Fransa'da şeker pancarı teşvik edilir, biyoetanol üretilsin diye. Türkiye’de ise şeker pancarına kota konur üretilmesin diye. Bizim Polatlıda toprak verimli, bu verimli topraklarda pancar suyu çok sever. Halbuki pancara elverişli araziler var ama kota konarak engelleniyor. Bir başka şeyde buradaki arazilerin son zamanlarda el değiştirmesi başka başka şirketlerin aldığını duyuyoruz. Bu da Polatlı’nın geleceği için uygun değil. Bu konularda da inşallah bizim teşebbüslerimiz olacak.” dedi.

Toker, Ankara-Polatlı arasında sürekli bir ring yapan otobüs hizmeti veren bir sistem düşündüklerini de belirtti.

‘BEDAVA İNTERNET’

SP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ziyaettin Toker, Polatlı’da bedava internet hizmeti veren vericiler yerleştireceklerini ifade etti. Toker, bedava internet örneğinin Amerika ve Avrupa’da olduğunu dile getirerek, yasakçı değil, toplumun ihtiyaçlarını destekleyen görüşe sahip olduklarını kaydetti.

‘Evlerin gölgesi diğer evin üzerine düşmeyecek’ diyen Ziyaettin Toker, komşusunun güneşini kesmeyecek şekilde, ağaç boylarını geçmeyecek evlerin inşasına izin vereceklerini söyledi.

Göreve geldiklerinde Polatlı’da su konusunu inceleyeceklerini anlatan Toker, “Eskiden olduğu gibi çeşmeden akan suyun içilebilir olmasını teşvik edeceğiz. İçilebilir su olması için arıtma tesisleri kuracağız. Saadet Partisi'nin yükselişini görüyoruz. Bu kirli oyunların çıkmasının ardından kurtuluşun Milli Görüş’te olduğunu görüyoruz. Ve Saadetli günleri arzu ediyorlar. Biz de inanıyoruz ki zafer yakındır. İnşallah biz halka hizmeti hakka hizmet olarak bildiğimizden inşallah ibadet şuuruyla geliyoruz ve halkımızın desteğini istiyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar