SP adayından CHP’li Yaşar’a ziyaret

Ankara Yenimahalle ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Saadet Partisi (SP) Yenimahalle Belediyesi başkan adayı Abdurrahman Erdoğan’ı makamında kabul etti.

Google Haberlere Abone ol
SP adayından CHP’li Yaşar’a ziyaret

Ankara Yenimahalle ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Saadet Partisi (SP) Yenimahalle Belediyesi başkan adayı Abdurrahman Erdoğan’ı makamında kabul etti. Ziyarette Yaşar, seçim yarışının kendisini heyecanlandırdığını ve tüm adayların bu süreçte sorumluluğunun farkında olması gerektiğini vurguladı.
Herkesin dikkatli olması gerektiğini dile getiren Yaşar, seçim yarışının olgunluk içerisinde geçmesini temenni etti. İlçenin adını kirletmeden çalışmaların yürütülmesi gerektiğini söyleyen Yaşar, “Tatlı dille, insanları kırmadan fikirlerimizi dile getirmeliyiz. Ayrıştırma ve kavga ile yapılan siyaseti doğru bulmuyorum. Vatandaş özgür iradesiyle, istediği adaya oyunu verebilir. Sonucu ne olursa olsun herkese saygı duymak zorundayız. Demokrasilerde iktidar tansiyonu düşürmeye çalışır. Ben de bir belediye başkanı olarak Yenimahalle’nin tansiyonunu düşürmekle, vatandaşa hizmet etmekle ve eşit davranmakla sorumluyum. Herkese barış içerisinde bir seçim dönemi diliyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
Tanıtım amaçlı ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydeden Erdoğan, kavga ile siyaset yapmaya karşı olduklarını ve seçim çalışmalarının yolunda gittiğini bildirdi.
Ziyaretin sonunda Başkan Yaşar, Erdoğan’la el ele vererek günün anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN

Yorumlar