SP adayı Yakup Budak: Adana’nın Milli Görüş belediyeciliğine ihtiyacı var

Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Yakup Budak, Milli Görüş destanını Adana’da yazacaklarını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
SP adayı Yakup Budak: Adana’nın Milli Görüş belediyeciliğine ihtiyacı var

Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Yakup Budak, Milli Görüş destanını Adana’da yazacaklarını ifade etti.

Aladağ ilçesinde köyleri ziyaret ederek vatandaşlara projelerini anlatan Budak, Milli Görüş belediyeciliğini Aladağ’la da tanıştırmak istediklerini belirtti. Aladağ Belediye başkan adayı Eyüp Eren ile birlikte ilçe merkezi başta olmak üzere köyleri gezen Budak, AKP’li adaylarının “Bize oy vermezseniz hizmet alamazsınız” şeklindeki sözlerine tepki gösterdi. Adana'da ilçe belediyelerini bir çoğunun mevcut iktidarın partisine mensup başkanların yönetmesine rağmen borç içerisinde bulunduğuna dikkat çeken Yakup Budak, ”Belediyelerin kasasını kevgire çevirdiler. Üstelikte hizmet etmediler. Sanki Başbakan belediye başkanlığı yapacakmış gibi genel sorunlarla yerel sorunların üzerini kapattılar.“ dedi. Çiftçilerin karşılaştığı sorunlara değinen Yakup Budak, mevcut iktidarın hatalı politikaları nedeniyle girdi maliyetlerinin çiftçiyi çok zor durumda bıraktığına dikkat çekti.

Milli Görüş belediyeciliği ile tanışan belediyeler şehirlerinin çehresini değiştirdiğine dikkat çeken Yakup Budak, “Milli Görüşlü belediye başkanları, haklının yanında, mazlumun yanında yer aldılar. Vatandaşın parasını vatandaşlara hizmet olarak aktardılar. Belediye başkanlığı görevlerini borçsuz bir şekilde üstelik kasada para ile devir ettiler. 30 Mart sonrası bizler, vatandaşın parasını yetim malı gibi göreceğiz. Yemeyeceğiz, yedirtmeyeceğiz. Çalmayacağız, çaldırmayacağız.” şeklinde konuştu.

Aladağ adayı Eyüp Eren ise ilçenin sorunlarını gördüklerini ve çözümünü bildiklerini ifade etti. Eren, “Milli Görüş belediyeciliğini Allah nasip ederse Aladağ ile tanıştıracağız. Belediyemizin kapısı herkese açık olacak. Alt yapı çalışmalarını tam bir koordinasyon içerisinde yaparak yapboz anlayışını ortan kaldıracağız. Her hizmette halkımızın inanç ve kültür değerlerine sahip çıkacağız. Şehrimizin güzelliklerini, değerlerini koruyup yaşanabilirlik seviyesini arttıracağız. Adamına göre değil; ihtiyaca göre hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar