SP adayı Özçelik: Biz oyların sayıldığı güne değil, tartıldığı güne çalışıyoruz

Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Haşim Özçelik, her şeyin tartılacağı bir gün olduğunu ifade ederek, “İnanın orada oylar da tartıya girecek.

Google Haberlere Abone ol
SP adayı Özçelik: Biz oyların sayıldığı güne değil, tartıldığı güne çalışıyoruz

Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Haşim Özçelik, her şeyin tartılacağı bir gün olduğunu ifade ederek, “İnanın orada oylar da tartıya girecek. Biz oyların sayıldığı gün için değil, oyların tartıldığı gün için çalışıyoruz” dedi.

Kayseri Kocasinan ilçesi Argıncık semtinde yapılan kahve toplantısına katılan Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Haşim Özçelik, Kocasinan adayı Erhan Arıcı ve Melikgazi adayı Nuh Tosun, havanın yağmurlu olmasına rağmen Argıncık halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yüzlerce kişinin katıldığı kahve toplantısında konuşan Saadet Partisi Büyükşehir Belediye başkan adayı Özçelik, “Bizim hedefimiz kuru bir makam sahibi olmak, dünyalık biriktirmek değil, biz dünyada yaşanan olayları Müslüman firasetiyle görüyor ve önce Kayserimiz için sonra ülkemiz için sonrada tüm insanlığın kurtuluşu için çalışıyoruz. Bu çalışmaları yaparken tek gayemiz Hakk'ın rızasıdır. Her şeyin tartılacağı bir gün var. İnanın orada oylar da tartıya girecek. Biz oyların sayıldığı gün için değil, oyların tartıldığı gün için çalışıyoruz” dedi.

ARGINCIK 20 SENE ÖNCE DE BÖYLEYDİ

Kocasinan Belediye başkan adayı Erhan Arıcı da Argıncık'ta toplantıda yaptığı konuşmada “5 yıl önce de Argıncık’a gelmiştim ve gördüm ki hiçbir şey değişmemiş. Argıncık halkımız hizmet için Milli Görüş’ü bekliyor. Allah’ın izniyle seçimden sonra Argıncık’a hizmet etmek bize nasip olacak. Bu seçimde Saadet Partisi öyle bir kazanacak ki, kaybeden sadece Siyonizm olacak” dedi. Vatandaşların Argıncık 20 sene önce de böyleydi, Kayseri’nin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Argıncık yıllarca ihmal edildi. Bu kez Milli Görüşün Kocasinan’a başkan olmasını istiyoruz." diye konuştu.

İSLAMSIZ SAADET OLMAZ

Melikgazi Belediye başkan adayı Nuh Tosun ise şöyle konuştu: “Bizler Milli Görüşçüler olarak kafamıza 3 çivi çaktık. Bunlardan birincisi İslamsız Saadet Olmaz. İkincisi Şuur çivisi. Üçüncüsü de Hakkın hakim olması için canımızla malımızla çalışacağız.”
CİHAN

Yorumlar