SP adayı Münir Erkal: Engellilerimize ciddi destek vereceğiz

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Münir Erkal, "Engelli kardeşlerimize sahip çıkmak belediyenin asli görevlerinden olmalıdır.

Google Haberlere Abone ol
SP adayı Münir Erkal: Engellilerimize ciddi destek vereceğiz

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Münir Erkal, "Engelli kardeşlerimize sahip çıkmak belediyenin asli görevlerinden olmalıdır. Göreve gelirsek engelliler için birtakım projeleri hayata geçirerek destek vereceğiz." dedi.

Ahmet Münir Erkal, seçim çalışmaları kapsamında Malatya Bedensel Engelliler Ampute Spor Kulübünü ziyaret etti. Kulüp idarecileri ile sporcuların sorunlarını dinleyen Erkal, engellilere sahip çıkmanın devlet ile belediyelerin asli görevleri arasında yer aldığını belirtti. Erkal, şöyle devam etti: "Engelli kardeşlerimize sahip çıkmak kamunun, devletin, belediyenin asli görevlerinden olmalıdır. Belirli bir sistematik içerisinde bu kardeşlerimize destek olunması bizim açımızdan önemlidir. Bu kardeşlerimize ciddi seviyede destek verilmesi gerekmektedir. Malatya büyükşehir yapılanması içerisinde Malatya’nın spor altyapısıyla ilgili de çalışmalarımız olacak."

Başkan adayı Erkal, 30 Mart’tan sonra Malatya’nın büyük bir yapılanma içerisine gireceğini kaydederek, "Malatya’nın spor, sosyal ve teknik altyapısı yeni baştan gözden geçirilecek. Sportif anlamda engelli kardeşlerimize altyapı sağlamak ve bu kardeşlerimizin maddi imkanlarını genişletecek bir takım projeleri de hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Bunun yerel yönetim anlayışımız açısından önemli olduğunu vurgulamak istiyorum." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar