SP adayı Çalık:İspir'in gerçek kurtuluşu Saadetle olur

Saadet Partisi (SP) Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayı Faik Çalık, İspir'in sosyo- ekonomik kurtuluşunun SP ile mümkün olacağını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
SP adayı Çalık:İspir'in gerçek kurtuluşu Saadetle olur

Saadet Partisi (SP) Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayı Faik Çalık, İspir'in sosyo- ekonomik kurtuluşunun SP ile mümkün olacağını ifade etti.

SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çalık ve İspir Belediye başkan adayı Selahattin Atmaca, ilçede esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın ve halkın yoğun ilgisiyle karşılanan, Çalık,"Esnafın ve köylünün zor durumda olduğunu görüyoruz. İşsizlikten dolayı İspir’den batıya yaşanan göç nedeniyle cadde ve sokakların boşaldığını üzülerek görmekteyiz. İspir'de sokaklar bomboş. Sanki savaştan çıkılmış gibi. Eski günleri görmek mümkün değil. Rahmetli Erbakan Hocamızın yaptığı ayakkabı fabrikası sonraki iktidarlarca çalıştırılsaydı hem işsizlik olmayacak hem de hayvancılık daha da gelişerek köylü zor durumdan kurtulacaktı. Rahmetli Erbakan Hocamız tarafından İspir'de 3 fabrika temeli atılıp inşaatı bitirildikten sonra, sonrakiler fabrikaları âtıl durumda bıraktı. İspir'in gerçek kurtuluşu ancak Saadet Partisi ile olur. Şimdi de iktidar işsiz gençlere açtığı spor salonları, cezaevleri ile övünüyor. Erzuruma, İspir’e ve Pazaryolu’na işsizliği ve göçü önleyecek ne yapmışlar. Bölgenin işsizliği ve göç’ü önleyecek projelere ihtiyacı var. İnşallah yerel iktidarımızda önceliğimiz Erbakan'ın izinden gitmek olacaktır.Seçimler yaklaştıkça Erbakan ismini ağzından düşürmeyenler de iyi biliyor ki Saadet dışında yerel kalkınmayı ve milli sanayiyi hiçbirisi beceremez. Bu seçimde her evden en az bir tane oy bekliyorum. Erzurum’da bir çok ilçeye fabrika yapan, İspir’e de üç fabrika yaparak ilçeye büyük değer veren Rahmetli Erbakan’a hemşehrilerimin vefa göstereceğine inanıyorum. İspir ve Pazaryolu geçmişte Milli Görüş'ün kalelerindendir. İnşallah bu seçimde de Milli Görüş'e bağlılığını ve vefasını inşallah gösterecektir.” dedi.
CİHAN

Yorumlar