SP adayı Büyüksoy: Yozgat AKP iktidarı döneminde istediği hizmeti alamadı

Saadet Partisi (SP) Yozgat Belediye başkan adayı Ahmet Büyüksoy, şehrin 12 yıllık AKP iktidarı döneminde istediği hizmetleri alamadığını belirterek, kentin hizmete ve yatırımlara Saadet Partisi ile kavuşacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
SP adayı Büyüksoy: Yozgat AKP iktidarı döneminde istediği hizmeti alamadı

Saadet Partisi (SP) Yozgat Belediye başkan adayı Ahmet Büyüksoy, şehrin 12 yıllık AKP iktidarı döneminde istediği hizmetleri alamadığını belirterek, kentin hizmete ve yatırımlara Saadet Partisi ile kavuşacağını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında 100. Yıl Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Ahmet Büyüksoy, esnafın sorun ve isteklerini dinleyerek, çözüm yolları üzerine sohbet etti. Büyüksoy, "30 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinden, belediye başkanı olarak çıkmamız halinde, Yozgat için yapacak onlarca projemiz mevcut. Belediye başkanı demek, kendi kaynaklarını, kendi imkanları ile bulan ve şehre kazandıran kişi demektir. Bizim özelliğimiz de buradan geliyor. Biz milli görüş belediyeciliğini Yozgat’a hakim kılacağız." dedi.

"BU SEÇİM, HATIR SEÇİMİ DEĞİLDİR"

SP adayı Ahmet Büyüksoy, 30 Mart seçimlerinin çok önemli bir seçim olduğunun altını çizerek, "Yozgat'a, sayın Başbakan belediye başkanı olmayacaktır. Seçilirse sayın Kazım Arslan belediye başkanı olacaktır. Sayın Başbakan havaalanı projesinin etüt çalışmalarının devam ettiğini söylemesine rağmen, ilgili müsteşar Yozgat'ta düzenlediği bir basın toplantısında, "Sivas'a ve bazı şehirlere yaptığımız havaalanları rantabl olmadı, etkisiz kaldı. Yozgat'ta havaalanına ihtiyaç olacak potansiyel yok. Hayal kurmayalım, gerçekçi olalım." ifadeleri ile Yozgat'a yapılacak havaalanı projesinin de hayal olduğunu yüksek sesle söylemiştir. Sayın Başbakan'ın sözü mü? Yoksa müsteşarın sözü mü? Ortada kaldık, bir anlam da veremedik. Başbakan Erdoğan'ın, bundan önceki seçimlerde Cumhuriyet Meydanı'nda "2012 yılında Ankara'dan kalkan tren 3 saat içinde Sivas'a gidecek" taahhüdünde bulunduğu halde, bugün gelinen nokta itibariyle Balışeyh-Ankara hattındaki belirsizlik hala devam ediyor. Bu projenin ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." diye konuştu.

"DİKİLİ TAŞLARI YOK"

“Yozgat'ta, Sayın Bekir Bozdağ'ın siyasi anlamda hizmeti olmadığı gibi, diğer siyasi partilerin de dikili bir taşı, bir çeşmesi dahi yoktur.” diyen Büyüksoy, sözlerini şöyle tamamladı: "Çevre yolu projesi, Adalet Bakanı ve Yozgat Milletvekili Sayın Bekir Bozdağ'ın 'Henüz yapımı için erken' dediği ve Yozgat için gereksiz gördüğü bir proje olarak rafa kaldırıldı. Bozdağ, sanki kabinede yıllarca kalacakmışçasına, projenin 10 yıl sonra yapılmasını öngörüyor. Ülke siyasetine yön veren, isterse Yozgat'ı yeniden inşa edecek güce sahip bir konumda bulunan Sayın Bozdağ'ın, sadece Yozgat ve Yozgatlı ile ilgilenebilecek bir danışmanın dahi olmadığını biliyoruz. Bu durum, Yozgat için resmen bir ayıptır. Aynı şekilde AKP Yozgat milletvekilleri Sayın Yusuf Başer ve Sayın Ertuğrul Soysal'ın da dikili bir taşı yoktur. Herhangi bir yasallaşmış tasarıları da yoktur. Bu yüzden yaklaşan 30 mart seçimlerinde sandığa gidecek vatandaşlarımız elini vicdanına koyarak oyunu kullanmasını istiyoruz. Vatandaşlarımız Saadet Partili bir belediyede ancak istediği, beklediği ve özlediği yatırımlara kavuşacaktır.” şeklinde konuştu.




CİHAN

Yorumlar