SP adayı Büyüksoy: Seçimde, genel başkan mı belediye başkanı mı seçiyoruz

Saadet Partisi Yozgat Belediye başkan adayı Ahmet Büyüksoy, Yozgat’ın bir adım daha ileri gitmesi için uzman ekiplerle bir dizi proje hazırladıklarını ve uygun bir zamanda açıklanacağını belirterek yerel seçimlerde, "Genel başkan mı yoksa belediye başkan.

Google Haberlere Abone ol
SP adayı Büyüksoy: Seçimde, genel başkan mı belediye başkanı mı seçiyoruz

Saadet Partisi Yozgat Belediye başkan adayı Ahmet Büyüksoy, Yozgat’ın bir adım daha ileri gitmesi için uzman ekiplerle bir dizi proje hazırladıklarını ve uygun bir zamanda açıklanacağını belirterek yerel seçimlerde, "Genel başkan mı yoksa belediye başkanı mı seçiyoruz." dedi.
Siyasette ustalık dönemini Yozgat Belediye Başkanı adaylığı ile taçlandıran Saadet Partisi Yozgat Belediye başkan adayı Ahmet Büyüksoy, yaptığı açıklamada, Yozgat’ın sorunlarından kurtulmasının Saadet’li bir gelecekle gerçekleşeceğini ifade etti.
Büyüksoy, "Kayseri’nin, Ankara’nın, Sivas’ın, Çorum’un, hatta Kırşehir’in ekonomik sultası altında kalan Yozgat’ımızda Parti Genel Başkanları görev üstlenmeyecek. ‘30 Mart mahalli idareler seçimlerinde Yozgat’a milletvekili, bakan, başbakan seçmiyoruz’. Yozgat’a şehr-i emin bir belediye başkanı seçiyoruz. 30 Mart’ta Yozgat’a Aadalet ve Kalkınma Partisi’nden, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Belediye Başkanı seçmeyeceğiz. Seçimi kazanırsa Sayın Kazım Arslan Belediye Başkanı olacak.Cumhuriyet Halk Partisi’nden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanı seçilmeyecek. Seçimi kazanırsa Sayın Selahattin Koştan belediye başkanı olacak. Milliyetçi Hareket Partisi’nden Sayın Devlet Bahçeli belediye başkanı seçilmeyecek. Seçimi kazanırsa Sayın Uğur Bektaş belediye başkanı olacak. Saadet Partisi’nden Sayın Mustafa Kamalak belediye başkanı seçilmeyecek. Seçimi kazanırsa Ahmet Büyüksoy, belediye başkanı olacak."diye konuştu.
"SÜREKLİ GÖÇ VEREN İL 800 BİN NÜFUSTAN 400 BİNLERE DÜŞTÜ"
Yozgat’ın ekonomik ve sosyal anlamda gelişmemesinden sürekli göç yaşandığını vurgulayan Büyüksoy, "Sürekli göç veren Yozgat 800 bin nüfustan 400 binlere düştü. Geri kalmışlık zincirini kıramayan, gelişip büyüyemeyen, Kayseri’nin, Ankara’nın, Sivas’ın, Çorum’un, hatta Kırşehir’in ekonomik sultası altında kaldı. Yozgat’ımızda parti genel başkanları görev üstlenmeyecek. Sizlerin oyu ile seçilecek belediye başkanı kim ise o hizmet edecek. Sayın Kazım Arslan’ın milletvekilliğini gördük. Sayın Uğur Bektaş’ın uzun yıllar Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nı da gördük. Siyasete uzun yıllar gönül vermiş, usta siyasetçi Ahmet Büyüksoy’u da yakınen tanıyorsunuz. Allah rızası için parti taassubunu bırakın. Kazım Arslan’ı mı, Selahattin Koştan’ı mı, Uğur Bektaş’ı mı, Ahmet Büyüksoy’u mu seçeceksiniz? Karar milletimizin, karar Yozgatlının." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar