SP adayı Altun: İnsanımızı kandıran ve 15 yılını gasp eden miskinliğe karşıyız

Saadet Partisi (SP) Kayseri Hacılar Belediye başkan adayı Erdal Altun, “Bizler on yıldır hizmetin zerresini layık görmeyenlerin, bugün çıkıp hizmete talip olmak gibi halkı aldatmalarına karşıyız.

Google Haberlere Abone ol
SP adayı Altun: İnsanımızı kandıran ve 15 yılını gasp eden miskinliğe karşıyız

Saadet Partisi (SP) Kayseri Hacılar Belediye başkan adayı Erdal Altun, “Bizler on yıldır hizmetin zerresini layık görmeyenlerin, bugün çıkıp hizmete talip olmak gibi halkı aldatmalarına karşıyız. Onlar ayrı biz ayrıyız gibi ikiyüzlülüğe karşıyız. Kısacası biz insanımızı kandıran ve 15 yılını gasp eden miskinliğe karşıyız.” dedi.

Seçim çalışmalarında ev toplantılarına ayrı bir önem veren SP Hacılar Belediye başkan adayı Erdal Altun, gerçekleştirdiği ziyaretlerde şu açıklamayı yaptı: “Biz bugüne kadar sistemle mücadele ediyormuş gibi gösterildik, oysa ki biz sisteme rağmen hizmete karşı duyarsız kalan yönetim ile mücadele ediyoruz. İktidarın tüm nimetlerini ellerinin tersi ile iten zihniyete karşı mücadele ediyoruz. Hacılar ilçesini 3. sınıf bir yer olarak görenler ile mücadele ediyoruz. Bizler on yıldır hizmetin zerresini layık görmeyenlerin, bugün çıkıp hizmete talip olmak gibi halkı aldatmalarına karşıyız. Onlar ayrı biz ayrıyız gibi iki yüzlülüğe karşıyız. Kısacası biz insanımızı kandıran ve 15 yılını gasp eden miskinliğe karşıyız. Hacılar artık hizmet istiyor ve hizmeti milli görüş belediyeciliği ile alabileceğini iyi biliyor." CİHAN

Yorumlar