Sözlü yeni yılda ilk ziyaretini hastaneye yaptı

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yeni yıla hastaları ziyaret ederek girdi.Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yeni yıla çalışmak durumunda kalan ve mecburiyetten hastanelerde geçirmek durumunda olan hasta ve hasta yakınlarıyla birlikte girdi.

Google Haberlere Abone ol
Sözlü yeni yılda ilk ziyaretini hastaneye yaptı

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yeni yıla hastaları ziyaret ederek girdi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yeni yıla çalışmak durumunda kalan ve mecburiyetten hastanelerde geçirmek durumunda olan hasta ve hasta yakınlarıyla birlikte girdi. Ceyhan’da Özel Çınar Hastanesi’nde yatmakta olan hastaları ziyaret eden Sözlü, çalışanların ve hastaların yeni yılını kutladı.

Başkan Sözlü, hastane görevlileri nezaretinde doktorların, hemşirelerin, hastaların ve refakatçi kalan hasta yakınlarının yeni yıllarını kutladı.

Başkan Sözlü morale en fazla ihtiyaç duyan hastaları ziyaret edip, onların yeni yılını kutladıklarını belirterek, “Yeni yıla girerken hastalarımızı ziyaret edip onlara acil şifalar diledik. Bunu hastalarımızın morali yerin gelsin, kendilerini yalnız hissetmesinler diye gerçekleştirdik. Hastalarımıza ziyaretin sadece önemli günde değil her zaman yapılmasında da fayda var." dedi.
CİHAN

Yorumlar