Soyguncular tarafından öldürülen güvenlikçi toprağa verildi

Kartal'da silahlı soyguncular tarafından vurularak öldürülen güvenlik görevlisi Ali Uğur Şen, son yolculuğuna uğurlandı. Cami bahçesinde gazetecilere açıklama yapan baba Ali Şen, devletin acziyet içinde olduğunu insanların ölmeye devam...

Google Haberlere Abone ol
Soyguncular tarafından öldürülen güvenlikçi toprağa verildi

Kartal'da silahlı soyguncular tarafından vurularak öldürülen güvenlik görevlisi Ali Uğur Şen, son yolculuğuna uğurlandı. Cami bahçesinde gazetecilere açıklama yapan baba Ali Şen, devletin acziyet içinde olduğunu insanların ölmeye devam edeceğini söyledi.

Kartal’da çarşamba günü bir bankanın ATM’sini tamir için geldiği sırada, silahlı saldırıya uğrayan Ali Uğur Şen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Soyguncular tamir çantasını para sanarak Ali Uğur Şen'e defalarca ateş etmişti. Yaralı olarak kaldırıldığı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden Şen'in cenazesi Şakirin Camii'ne getirildi. Cenaze namazına Baba Ali Şen, Anne Satiye Şen ile yakınları ve iş arkadaşları katıldı. Şen'in musalla taşına konulan tabutunun üzerine Türk Bayrağı ile sevdiği takımların formaları konuldu.

Namaz öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandıran baba Ali Şen, güvenlik zafiyetine dikkat çekti. Baba Şen, "Devlet acze düştüğü zaman sokak adaletini kendileri tanzim ederler. Benim oğlumun ölümü de budur. Devlet acze düştüğü zaman geride bişey kalmıyor. Yapılacak bişey de kalmıyor. Şunu söylemek istemiyorum. Benim oğlum öldü başkaları ölmesin demiyorum. Çünkü inancımı yitirdim. Bu ülkede devletin acz içinde olmasından dolayı birileri hayatlarını kaybetmeye devam edecekler." dedi.

Şen'in cenazesi cuma vakti kılınan namazın ardından Kacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

CİHAN

Yorumlar