Soyguncudan gazetecilere ilginç cevap: Hobim bu benim!

Şişli’de bir alışveriş merkezindeki bir banka şubesini soyduğu öne sürülen 23 yaşındaki zanlı M.A.Ş., polis ekiplerinin çalışması sonucu babası tarafından ikna edilerek, çaldığı 27 bin lira ile teslim oldu. Adliyeye sevk edilen zanlı...

Google Haberlere Abone ol
Soyguncudan gazetecilere ilginç cevap: Hobim bu benim!

Şişli’de bir alışveriş merkezindeki bir banka şubesini soyduğu öne sürülen 23 yaşındaki zanlı M.A.Ş., polis ekiplerinin çalışması sonucu babası tarafından ikna edilerek, çaldığı 27 bin lira ile teslim oldu. Adliyeye sevk edilen zanlı basın mensuplarının pişman mısın sorusuna ‘Hobim bu benim!” yanıtını verdi.

Mecidiyeköy'de dün öğle saatlerinde bir alışveriş merkezinin içindeki bankaya gelen 23 yaşındaki M.A.Ş., elindeki silahla gişe görevlisini tehdit etmiş, 27 bin lirayı alarak kayıplara karışmıştı.

Olayın ardından inceleme yapan polis ekipleri, Ş.'nin bankada bulunan hesap bilgilerinden Konya'da bulunan babasına ulaştı. Polis ekipleri telefonla konuştukları babadan oğlunu teslim olması için ikna etmesini istedi. Telefonla oğluna ulaşan ve ikna eden baba, otobüsle Konya'dan İstanbul'a geldi. Baba, M.A.Ş.’yi bulunduğu yerden aldı ve bankadan çalınan 27 bin lira ile birlikte Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etti.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi olan M.A.Ş.'nin daha önceden sabıkasının bulunmadığı, soygunda kullandığı silahın ise oyuncak olduğu belirtildi. M.A.Ş., Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevki sırasında basın mensuplarının 'Pişman mısın?' şeklindeki sorusuna zanlı "Hobim bu benim!" yanıtını verdi.

CİHAN

Yorumlar