Soyguna Girdikleri Yazlık Villada 3 Gün Vakit Geçirdiler

Muğla'da İngiliz bir kadına ait villada kimsenin olmamasını fırsat bilen zanlılar, maymuncukla girdikleri evde 3 gün vakit geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Soyguna Girdikleri Yazlık Villada 3 Gün Vakit Geçirdiler

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, İngiliz bir kadına ilişkin villada kimsenin olmamasını fırsat bilen yaşı küçük 7 hırsızlık zanlısı, maymuncukla girdikleri evde 3 gün zaman geçirdi. Zanlıları başkalık eden komşuların ihbarı üstüne harekete geçen polis, takibe aldığı şüphelileri evdeki eşyaları satmaya çalışırken suçüstü yakaladı. Zanlılardan 4'ü tutuklandı, 3'ü ise denetimli serbestlik kapsamında hür bırakıldı.

KOMŞULARI POLİSİ ARADI

Marmaris'in Cami Avlu Mahallesi'nde yaşayan İngiliz Anne Smart'ın memleketine gitmesiyle anlamsız kalan villada kimsenin olmamasını fırsat bilen 7 zanlı, maymuncuk kullanarak eve girdi. Üç gün burada kalan zanlıları bir zaman sonra başkalık eden Smart'ın komşuları durumu, polise bildirdi. İhbar üstüne evi denetim etmeye giden polis, açık pencereden baktıklarında hırsızlıktan kayıtları olan C.S. (16), T.E. (15), A.K. (15), D.K. (14) ve isimleri açıklanmayan 3 zanlıyla ortak 7 şüpheliyi tanıdı. Evi takibe piyasa polis; şüphelilerinden C.S., T.E., A.K. ve D.K.'nin evden televizyon, DVD player, tezgah üstü bulaşık makinesi ve gümüş süs takımlarıyla dışarı çıktığını gördü. Takip edilen zanlılar, eşyaları çarşıdaki bir işyerine satmaya çalışırken suç üstü yakalandı.

GÖZALTINA ALINDILAR

4'ü çalıntı eşya satmaya çalışan, 3'ü evde bekleyen 7 zanlı, polis sebebi ile gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinde üç gün boyunca villada dinlenip zaman geçirdiklerini ifade eden zanlılar, işlemlerinin peşinden adliyeye sevk edildi.

3 ZANLI SERBEST KALDI

Adliyeye sevk edilişlerini görüntüleyen matbuat mensubuna küfürler savuran zanlılardan C.S., T.E., A.K. ve D.K. tutuklandı. İsmi açıklanmayan başka üç şüpheli ise denetimli serbestlik kapsamında hür bırakıldı. Çalıntı eşyaların yediemin deposuna teslim edildiği, ev sahibi Anne Smart'ın konu ile ilgili bilgilendirildiği öğrenildi.



Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar