Soyduğu Camide Bir Gün Önce Keşif İçin Namaz Kılmış

Diyarbakır'da camiden televizyon ve bilgisayar çaldığı gerekçesiyle yakalanan M.Ö.'nün, hırsızlıktan bir gün önce camide keşif yapmak için namaz kıldığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Soyduğu Camide Bir Gün Önce Keşif İçin Namaz Kılmış

Diyarbakır'da İl hususi yönetim bahçesindeki camiden televizyon ve bilgisayar çaldığı gerekçesiyle yakalanan M.Ö., tutuklandı. M.Ö., polisteki ifadekisinde hırsızlıktan bir gün öncelikle camide keşif yapmak için namaz kıldığını söyledi.

LCD TELEVİZYON VE BİLGİSAYAR ÇALDI

Merkez Yenişehir İlçesi'ndeki İl hususi yönetim bahçesindeki camiye giren hırsız, bir LCD televizyon ile bir bilgisayar çaldı. Hırsızlığın peşinden Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, denetim noktaları oluşturarak uygulama yaptı. Önceki gün saat 03.30 dolaylarında polis, şüphelendiği bir vasıtası durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan araç, Bağlar İlçesi'nde ele geçirilirken sürücüsü de gözaltına alındı. Otomobilde yapılan arama sırasında 1 LCD televizyon ile bilgisayar ele geçirildi. Yapılan incelemede televizyon ve bilgisayarın camiden çalındığı belirlendi.

'GÜNDÜZ CAMİYE GİDEREK ORADA NAMAZ KILDIM'

Şüpheli M.Ö., televizyon ve bilgisayarı camiden çaldığını itiraf ederek, 'İl hususi yönetim bahçesinde olan camiyi gördüm. Olay günü gündüz camiye giderek orada namaz kıldım. Çıktıktan sonra gidip bir otomobil kiraladım gece de camiye girerek LCD TV'yi duvardan söktüm. Kuran kursu içerisindeki bilgisayarları da alarak oradan ayrıldım. Daha sonra polis ekiplerinin uygulamasıyla karşılaştım ve yakalandım' dedi. Daha öncelikle de hırsızlıktan sabıkalı bulunduğu belirlenen M.Ö., tutuklanarak cezaevine konuldu.

İL İL NAMAZ VAKİTLERİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar