Sosyete pazarına yoğun ilgi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine Bağlı Gülüç beldesinde bugün ilk kez kurulan sosyete pazarı Gülüç halkı ve Ereğli halkı tarafında büyük ilgi gördü. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, ilerleyen günlerde sosyete pazarını daha...

Google Haberlere Abone ol
Sosyete pazarına yoğun ilgi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine Bağlı Gülüç beldesinde bugün ilk kez kurulan sosyete pazarı Gülüç halkı ve Ereğli halkı tarafında büyük ilgi gördü. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, ilerleyen günlerde sosyete pazarını daha iyi konuma getireceklerini söyledi.

Bugüne kadar alışveriş yapmak için Ereğli pazarına gitmek zorunda kalan vatandaşlar, pazarın kendi beldelerine gelmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Züccaciyeden çamaşıra, yiyecekten mutfak eşyalarına kadar her şeyi bulduklarını ifade eden Gülüçlü bayanlar "Sosyete pazarının beldemize gelmesi çok iyi oldu. Bazen Ereğli' de ki pazarlara gitmek için iki otobüs değiştirmek zorunda kalıyorduk. Ama şimdi evimizden yürüyerek inip pazarımızı gezebiliyoruz" dedi.

Sosyete pazarında tezgah açan Melahat Doğangül de pazarın hayırlı olmasını ve bol kazanlı geçmesini diledi.

Pazarı gezen Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, hem halkla hem de tezgah sahipleri ile sohbet etti. Demirtaş, pazarla ilgili olarak eksiklerin olduğunu ve önümüzde ki günlerde de bu sıkıntıları çözeceklerini, pazarda gezmelerinin sebebinin de esnafın sıkıntılarını dinlemek olduğunu söyledi.

CİHAN

Yorumlar