Sosyal Konut Projesi başvuruları başladı

2009 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ İşbirliği ile başlatılan "Sosyal Konut Projesi" başvuruları başladı. Toplamda 100 bin konut hedefiyle başlatılan proje kapsamında Ağrı'da 576 konutun yapımı tamamlandı. Dün...

Google Haberlere Abone ol
Sosyal Konut Projesi başvuruları başladı

2009 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ İşbirliği ile başlatılan "Sosyal Konut Projesi" başvuruları başladı. Toplamda 100 bin konut hedefiyle başlatılan proje kapsamında Ağrı'da 576 konutun yapımı tamamlandı. Dün itibariyle ilana çıkan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) 20 Haziran tarihine kadar başvuruları kabul edecek.

Yayımlanan ilanda, "Proje amacının fakir ve muhtaç vatandaşlarımızın en temel ve zaruri ihtiyaçlardan biri olan barınma ihtiyacının karşılanması ve onlara standartları yüksek barınma imkanının sunulmasıdır. Bu kapsamda ilimizde toplam 576 konutun yapımı tamamlanmış, kesin kabul aşamasına gelmiştir. Projeden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız İlimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na (SYDV) başvurarak Sosyal Konut Projesi’nin son durumu hakkında bilgi alabilir ve kanunun öngördüğü şartlara sahip olduğunu düşünen vatandaşlarımız başvuru yapabilir." denildi.

Başvuruların 20 Haziran’da son bulacağı Sosyal Konut Projesi’nin değerlendirmesi ise 1 Temmuz ile 30 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacak.

CİHAN

Yorumlar