Sosyal Hizmet Merkezi tanıtıldı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde açılacak olan Sosyal Hizmet Merkezi tanıtımı yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal Hizmet Merkezi tanıtıldı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde açılacak olan Sosyal Hizmet Merkezi tanıtımı yapıldı.

    13 Eylül Kültür Merkezi'ndeki tanıtım toplantısına, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Aile ve Toplum Hizmetleri İl Müdür Yardımcısı Fatih Kocur, Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürü Dilruba Turhan, Kadın Hizmetleri Şube Müdürü Samiye Korkmaz, Polatlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ziya Suluyer, oda ve dernek başkanları ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

    Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, soysal hizmet merkezinin kurulmasında resmi işlemin tamamlandığını önümüzde ki günlere faaliyete geçeceğini söyledi. Bilgin, “Kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız, yaşlılarımız, engelli kardeşlerimiz, madde bağımlısı gençlerimiz, dezavantajlı gruplarımızın tamamı Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığımızın kapsamı içerisinde. Bu açıdan son derece önemli bir bakanlıktır. İlçemizde Bakanlığın bir kurumunun olması gerçekten büyük bir eksiklikti. İnşallah Sosyal Hizmet Merkezinin kurulması ile birlikte saydığım guruplara uğraşmakta, onların problemlerini çözmesi hususunda ilgili arkadaşlıkları kurumsal olarak çok güzel hizmetleri vermeye kavuşacağız.” dedi.

    Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürü Dilruba Turhan ve Kadın Hizmetleri Şube Müdürü Samiye Korkmaz, Sosyal Hizmet Merkezi hakkında bilgi verdi. CİHAN

Yorumlar