Soner Çetin’den tüm partilere teşekkür

Çukurova Belediye Meclisi gündemindeki kadro, eğitim ve sözleşmeli personelle ilgili üç maddeyi de tüm üyelerin evet oyuyla kabul etti. Başkan Soner Çetin, “Bu meclis tarih yazacak. Başarı hepimizin olacak.” dedi. Çukurova Belediye Meclisi...

Google Haberlere Abone ol
Soner Çetin’den tüm partilere teşekkür

Çukurova Belediye Meclisi gündemindeki kadro, eğitim ve sözleşmeli personelle ilgili üç maddeyi de tüm üyelerin evet oyuyla kabul etti.

Başkan Soner Çetin, “Bu meclis tarih yazacak. Başarı hepimizin olacak.” dedi. Çukurova Belediye Meclisi toplantısı kimi eleştiriler olsa da gündemindeki üç maddeyi de CHP, MHP ve AKP’li üyelerin tümünün evet oyuyla geçirdi. Kadro ihdası ve sözleşmeli personel konularında Başkan Soner Çetin’e yetki verilmesine yönelik teklif kabul edilirken Çukurova Belediyesi Hizmet İçi Eğitim Yönetmeliği de yine evet oylarıyla geçti. Meclisten haber akışında aksamalar olduğunu iki gazetecinin ifadesine dayanarak dile getiren MHP’li İsmail Hakkı Gözübatı ve CHP’li Kadir Karakuş’a, CHP’li Meclis Başkan Vekili Hacı Hüseyin Kılınç, “Haksızlık yapıldığını” savunarak yanıt verirken tutanaklarda Türkçe yazım kurallarına aykırılık olduğuna MHP’li Tarık Kılıçarslan dikkat çekti. Başkan Soner Çetin, “Bu meclis tarih yazacak, başarı hepimizin olacak, başarısızlık olursa benim olsun. “ diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar